Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a feleségem meggondolja magát? Mit mondjak neki hogy meggyőzzem?
A helyzet az, hogy akarok gyereket, de ő nem. Én már 31 éves vagyok, ő 29. Sose akart gyereket, anyósom is mondta, hogy még gyerekkorába se babázott.
Amikor vendégségbe megyünk egy olyan párhoz, akinél egy kis gyerek (vagy egy nagy) van, akkor ő csak kínosan mosolyog, amikor mondják nekünk, hogy a gyerek egy áldás, meg ilyenek.
Na már most: szeretem, meg minden, de... azért csak jó lenne egy gyerek. Úgy vágyom arra, hogy a kisfiammal focizhassak. Szerintem valamilyen anyai ösztönök vannak bennem férfi létemre. Nagyon szeretnék gyereket, jobban, mint bármi mást. Eltudnám magam képzelni apukaként, szerintem jó apa lennék.
Mondtam neki, hogyha attól fél, hogy neki kell egyedül csinálnia mindent, attól nem kell, mert itt vagyok, segítek neki. (Előző kapcsolatomban a barátnőmnek volt egy fél éves kisfia, ott is segítettem: pelenkáztam, fürdettem, altattam. Ha nem azért sírt fel éjszaka, mert éhes, hanem mert fáj a hasa, akkor legtöbbször én keltem fel, pedig nem lett volna kötelességem, mert nem az enyém.)
Érvek, amiket felhoz, hogy miért nem akar gyereket:
- Ha gyereket szül, akkor tönkre megy a jó alakja és striás lesz a bőre
- Nem bírja a gyerekeket, nem szereti őket
- Szerinte ha gyereket szül, akkor semmi szabadsága sem lesz
Mit tegyek, ha nem akarom elhagyni?
Több ponton bukhat a történet. Lehet a fiad nem szeretné majd a focit, lehet lányod lesz. Ha a feleséged ennyire nem szeretne gyereket, akkor felesleges belekényszeríteni egy olyasvalamibe, amitől nyilvánvalóam boldogtalan lesz.
Az első pár hónapban 0-24 a gyerek körül fog forogni minden, mert fáj a hasa, mert x óránként etetni kell, aztán nő a foga, stb. Ha eleve nem akarja, akkor nagyon meg fogja viselni, amitől idegbeteg lesz és rajtad vezeti le a frusztrációját, aminek úgyis válás lesz a vége.
Szóval vagy elfogadod, hogy nem lesz gyereketek (esetleg várhatsz x évet, hátja meggondolja magát) vagy keresel másik nőt, aki szeretne.
Kerdezo. Te akkor hol voltal, amikor megbeszeltetek, hogy mikent kepzelitek el a jovot? Vagy ugy gondoltad, hogy minek beszelgetni, ugy sincs semmi kovetkezmenye? Most itt kopog az ajton.
Ha nem akar gyereket, akkor nem lesz gyerek. Ketlem, hogy van olyan elo ember a foldon, aki meg tudna dumalni, ha nem akarja. Innentol nalad pattog a labda, vagy elfogadod igy, vagy nem. Megjegyzem egyszer mar elfogadtad tehat, ha most szembefordulsz a korabbi onmagaddal, akkor lehet olyat fog mondani, hogy meg lof..sz is lesz benne.
43F
Semmit nem tudsz tenni, ha benne nincs anyai ösztön, akkor nincs, akármennyire erőltteed, maximum csak még nagyobb undort váltasz ki belőle. Vagy elfogadod, hogy soha nem leszel apa, vagy elhagyod és keresel olyan nőt, aki akar gyereket.
Ebben a kérdésben nincs kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!