Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második házasság középkorúan?
Manapság kb olyan gyakori /vagy ritka/, mint huszon-harmincévesen házasságot kötni.
Egyáltalán nem esélytelen komoly kapcsolatot kialakítani, nekem is sikerült.
Bár én szerettem volna ismét házasságot kötni, sőt, összeköltözni sem. Igy alakítottam ki komoly kapcsolatot ami jól működik.
Lassú léptekben érdemes haladni, hiszen itt már adott élethelyzetek vannak amiket nehezebb elfogadni mint amikor gyerek/vagyon nélkül indul valaki egy házasságnak.
Attól,hogy kirepültek a gyerekek családtagként részt vesznek a szülő életében, és az sem mindegy,hogy az anyagi háttér, illetve a különbségek, milyenek.Ki költözik kihez, külön kassza, részben közös, vagy közös, és persze a lényeg, a valamennyire azonos életszemlélet.
Esély van egy komoly kapcsolatra, csak a kor előrehaladtával másabbak a szempontok, és nehezebb az alkalmazkodás.
Én is imádom Péterfy-Novák Évát, nagyon okos, helyes nő. A férje író, klassz pasi:)
Ők is idősebben jöttek össze, ráadásul Évát nagyon megtépázta előtte az élet (betegen született a kislánya, az első férje meg egy idióta volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!