Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugat állandóan az asszony mindenért?
Figyelt kérdés
Ha meló után megyek a kocsmába megiszok pár sört meg fröccsöt az a baja, hívogat telefonon hogy hol vagyok, pedig itt van a ház aljába a kocsma, mondom neki kusoljal egész nap melozok o meg otthon vakarja a mindenét, nem takarít, csak ül egész nap nézi a sorozatokat meg bagozik alig fürdik csak hét kétszer. Meg táncol a zene tévére közbe borozik, egy flakonnal megiszik utána 2 napig fekszik az ágyban hogy o meg akar halni mondom neki haljal. Hogy tegyem ki innent?2019. aug. 31. 15:12
1/17 anonim válasza:
Ta atyaeg magadat is meg kellenne vizsgalni tok gaz hogy melo utan nem az az első hogy haza megyek a csaladhoz ez alap minek vagy vele ???? Rugd ki ha ilyen igenytelen de gondolkozz el azon is hogy ha valakit szeretek nem a sor bor az elso melo utan
2/17 anonim válasza:
Hát...én se sietnék haza ha ilyen lenne az asszony, melletted meg lehet, hogy olyan lennék mint ő. Nincs itt igazság. Feleség, vagy csak úgy vagytok? Utóbbi eset könnyebb.
3/17 alletta válasza:
pár emelet "boldogság" választ el titeket egymástól.
ha komolyan gondolod, üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mindketten megpróbáltok alkohol nélkül élni. talán akkor nem lenne ennyi veszekedés.
4/17 anonim válasza:
Hagyjátok, vége a nyári szünetnek, kicsit még szórakozni kell mielőtt újraindul a taposómalom.
5/17 anonim válasza:
Na ilyen asszonytól mentsen meg az isten! Én a helyedben szimplám kivágnám az utcára aztán zárat cserélnék.
6/17 anonim válasza:
Átlátszó trollkerdes, van hova fejlődni.
7/17 anonim válasza:
Az elejét elhittem aztán rájöttem, hogy kamu:D
A vége nagyon átlátszó :D
8/17 anonim válasza:
Mind2.-en a szint alatt vagytok!
9/17 anonim válasza:
Ha eddig is ilyen volt, minek vetted el? Ha melletted vàlt ilyenné, akkor meg nem kell sokat gondolkodni, miért lett ennyire boldogtalan... Alkesz gyökér vagy aki nem törődik vele. Ennyi.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet kirakni mert ide van bejelentve de multkor is mondtam neki takaroggy dolgozni mert agyonutlek, erre elment betanitot munkarA, nem ki rugtak onan is asz ki van a fejevel.
2020. jún. 2. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!