Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem nem tisztel 7 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem tisztel 7 éve vagyunk együtt. Vajon miért nem tisztel?

Figyelt kérdés
Sokat vitázzunk, nem tisztel.. Elhord mindenféle k.. Nak, már meg is ütött. Soha nem csaltam meg. De ő túl sokszor hibázott sokszor megbocsájtottam lehet ezért nem tisztel?
2019. aug. 21. 16:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Sajnos szüleim nem apám nincs már sajnos anyám az elvan nélkülem nah de ez mindegy... Én nem akarok ebből a házból elmenni sem se munkám semmi anyaságin vagyok... Csok ot vettük fel 2 éve a picim ide született ez a gyerekeim háza. Nehéz az újrakezdés és fáj hogy akit szerettem vagy talán szeretek igy viselkedik és azért nem hagytam el eddig mert vártam talán jobb lesz mivel minden békülésnél a csillagokat igérte nekem.
2019. aug. 21. 17:27
 22/30 A kérdező kommentje:
20 as talán igen szeretem ezek ellenére is de már nem úgy. Tudok aludni nélküle ha rosszban vagyunk nem engedem h mellettem aludjon. Sokkal több időt elvagyok nélküle ha dolgozik nem gondolok rá.. Talán ezek a dolgok kezdenek arra ébreszteni h valami hűl ki.
2019. aug. 21. 17:31
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ilyen elbaltazott, kenyszerbol egyutt elo, egymast gyilkolo csalad lesz ebben az orszagban a "nagyszeru" CSOK miatt..
2019. aug. 21. 18:13
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

#6-os 10#-es,vagyok.

Nem arra céloztam, mint itt írja valaki, hogy te is tehetsz róla.

Nagyon sajnállak. Írod, hogy csak 3x kaptál. Az pont hárommal több mint amennyi a normális. Mi közel 30 éve vagyunk együtt, de még nem verekedtünk.

Nem ezt érdemled. Három gyereket nevelsz plussz a párodról is gondoskodsz.

Nem tisztel. Sajnos.

Visszaél a hejzetével.

Hejedben, valami változáson törném a fejem. Nagyon rossz lehet így élned.

2019. aug. 21. 19:37
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Tudnám miért kell azokat lepontozni akik azt írják hogy nem szabad egy ilyen ember mellett maradni . Maradjon vagy mi ? Tűrje hogy semmibe veszi és meg is üti ? Valami megoldást kell keresni és amint lehet lépni azonnal ,sose fog változni . Főleg ha már bevallotta a kérdező hogy múlik a szerelem is ,akkor minek ? Meg alapból ,kinek jó 1 ilyen kapcsolat ? Se a gyerekeknek sem az anyukának . Tessék lehet lepontozni megint ...hajrá ..😒
2019. aug. 22. 00:11
 26/30 anonim ***** válasza:
71%

kérdező

- mi a legmagasabb befejezett iskolai végzettséged, illetve mi a szakmád?

- összesen hány évet dolgoztál eddig és milyen munkakörben?

- a pénzkezelés hogy zajlik nálatok: közös kasszán vagytok, de van-e bármennyi saját kis bevételed a gyerekek után,vagy egyéb megtakarításod?

- vannak-e barátaid, testvéreid, egyéb rokonaid, akikkel meg tudod beszélni a számodra legfontosabb problémákat, és akiktől érzelmi és/vagy anyagi támogatást kapsz vagy kaphatnál, ha kérnéd?

- van-e a lakóhelyeden családsegítő, szociális munkás, karitászvezető, gyermekvédelmi szakember, jogász, pszichológus, pap/lelkész, akikhez szükség esetén bizalommal fordulhatnál?

ezeket gondold végig, le is írhatod ide a válaszokat, segíthet a továbblépésben...

2019. aug. 22. 01:48
 27/30 A kérdező kommentje:
Szakmám van bolti eladó... De 2 éves még nincs oviban bölcsi itt nincs még 1 éven van h dolgozzak... Férjem minden pénzt ideadd közös a kasszánk. Testvéreim máshol laknak messze és nagyon személyes dolgokat nem mondunk egymásnak.. Anyagi helyzetben senki sem segítene ha pl. Albérletbe is mennénk. Most jelenleg nem szólok a férjemhez ezt találtam a legjobbnak, de ahogy látom kedveskedne velem minden.. De hidegen hagy már nincs erőm beszélni sem a problémákról, gyerekekkel is jól bánnik most kedves velük, mert amikor kivagyunk békülve akkor minden zavarja... Nem tudom mit tegyek. Azt sem tudom szeretem e valóban vagy csak azért érzek így mert rosszul bánik velem ha vitázzunk?
2019. aug. 22. 22:11
 28/30 A kérdező kommentje:
Ha elmennék bárhová ott is boldogtalan lennék mert senkim sincs és az anyagi dolgaim is rossz lenne hisz 3 gyerek van ha maradok így is boldogtalan vagyok... De viszont mindent megtudok adni így nekik, csak a gyerekeimre gondolok kis mosolyt tudnak az arcomra csalni. A férjemet leszarom az most ahogy látom fáj neki h nem foglalkozom vele most behúzta fülét farkát, nem szól így nekem semmit nem is merne, fél h elveszít minket
2019. aug. 22. 22:19
 29/30 anonim ***** válasza:
47%
Nekem azaz jutott még eszembe, hogy szoktatok menni együtt "szórakozni"? Ha megtehetitek, fogadjatok fel egy szittert és menjetek el közösen valahova, töltsetek el időt más környezetben egymással. Illetve lehet valamilyen vitaminhiánya van, amitől agresszíven viselkedik. Vagy lehet a monotonitás? :O
2019. aug. 22. 23:36
 30/30 A kérdező kommentje:
Egyhangú az igaz a kapcsolatunk mert sajnos ő az a tipus aki nem mutatja érzelmeit, nem igazán úgy bánt velem mint egy feleséggel inkább úgy írom sehogy nem adot törödést stb. De megmondta nem tehet róla ő ilyen ezt mondta..... De én mindig többre vágytam említettem is neki többszőr mi az ami hiányzik nekem de csak 3 napig tartott...
2019. aug. 23. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!