Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem nem tisztel 7 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nem tisztel 7 éve vagyunk együtt. Vajon miért nem tisztel?

Figyelt kérdés
Sokat vitázzunk, nem tisztel.. Elhord mindenféle k.. Nak, már meg is ütött. Soha nem csaltam meg. De ő túl sokszor hibázott sokszor megbocsájtottam lehet ezért nem tisztel?
2019. aug. 21. 16:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
7 éve tart ez de csak 3x ütött meg 7 év alatt...
2019. aug. 21. 17:04
 12/30 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező ne hallgass az ideíró nagyokosokra. :)

Csak tudatlanok, nem voltak még ilyen helyzetben, ilyenkor jön a csernus - sablon klisé áldozathibáztatás magasiskolája:

"te tehetsz róla, miért hagyod? ""szeretsz szenvedni", "te választottad", "minek ment oda?" kifogások.

Ez egy óriási nagy tévhit! Van pszichológiai magyarázata is az áldozathibáztatásnak:

Az emberek nehezen fogadják el a nyilvánvaló igazságtalanságokat, ezért könnyebb elfogadni azt, ha az áldozatot állítjuk be annak aki tehet az egészről. Bunkó apuka, agresszív partner pedig "csak" azt teszi amit engednek neki. Nincs több kérdés...

Mellesleg senki sem szeret szenvedni, csak vannak olyan alattomos parasztok akik erőszakosan juttatják érvényre az akaratukat megfélemlítve a környezetüket, gyereküket, munkahelyükön a beosztottakat, párkapcsolatban a partnerüket.

2019. aug. 21. 17:07
 13/30 A kérdező kommentje:
Vitát általában ő kezdi de én sem hagyom magam és csak annyit mondok neki hallgason meg mert szereti megkavarni a dolgokat ami nem úgy történt.. De ő nem hallgat meg és kijön belőle az állat
2019. aug. 21. 17:08
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Csak 3szor ? Csodás ..egyszer sem kéne .és ha 7 éve tart az állapot hogy agresszív stb akkor is butaság volt szülni neki . Tudom hogy 3 gyerek miatt nehéz ,ha nincs hova menni főleg de akkor is valahogy azon kell lenni hogy függetlenedni és lépni amint lehet .megváltozni nem fog és nem ezt érdemled
2019. aug. 21. 17:10
 15/30 A kérdező kommentje:
12 es köszönöm válaszod.. Sajnos senki nem tudja nem érzi ami történik velem.. Sajnos nem tudom hogyan tovább... De azt tudom ami kellett mindent megadtam neki..
2019. aug. 21. 17:12
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14 es. Igen visszaélt ezzel a tudattal h megbocsájtottam neki h megütött és úgy érzem mintha azt tehetné velem amut akar.... Ha kibékülünk 3nap szép és jó de minden baja van mindenért felkapja a vizet egy kedves szava sincs hozzám.. Azért szültem neki 3at mert szerelem elvakitott
2019. aug. 21. 17:16
 17/30 anonim ***** válasza:
80%

Esetleg a szüleid nem tudnának segíteni ?

1x sem szabadott volna megütni téged !!!Azt írtad , hogy soha nem vett semmit illetve nem tett a kapcsolatèrt mégis 3 gyereket szültél neki 😕

2019. aug. 21. 17:16
 18/30 anonim ***** válasza:
64%

Soha nem fog tiszteni, és másokat sem általaban, ez a tapasztalat. A nane. hu honlapján érdeklődj megoldásért! Segítségért, stratégiai iránymutatásért.

Pszichológus is tud veled ingyen foglalkozni, a facebookon az Újrakezdés cimű csoportba írja, ha szükséged van valamire ha költözni kell, ilyesmi. Ott lesznek sorstársak akiknek sikerült egyenesbe jönniük, elhagyták a bántalmazó társat. Itt kb. csak kritikát kaphatsz tiniktől, szűzektől, az most nem sokat segít.... Mi lett volna ha, igaz? :) Sok sikert!

2019. aug. 21. 17:18
 19/30 A kérdező kommentje:
Egyre jobban vágyom arra h milyen lett volna egy olyan férfival lenni aki imád minket és a gyerekeimet.. De ez késő ha ő nem lesz új apuka se mert az még rosszabb lenne.. De ne értsétek félre nem más férfira vágyom hanem arra hogy milyen lett volna az életem boldogan..
2019. aug. 21. 17:21
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Az is teljesen normális lenne ha más férfira vágynál ,mindenkinek joga van a boldogsághoz . Undorító ember ,barátnőm is ilyen helyzetben van , Ő sem tud hova menni és nagyon kilátástalan a helyzete. Addig már eljutott hogy beismerte nem szereti már és jobb lenne neki nélküle ,de lépni még nem tudott :/ te szereted még őt?
2019. aug. 21. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!