Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha engedné a férjetek, tartanátok szeretőt?
Házasság előtt az nem derült volna ki?
Nem hoznám magam olyan helyzetbe, hogy szeretőt kelljen tartani. Nem tolerálom az ilyesmit.
Nem. Miért feküdjek le mellé esténként, ha nem akarok hozzábújni?
Ha minden más téren jó férj, ezt a kérdést meg tudjuk oldani, mert tudunk kommunikálni és kompromisszumot kötni, hogy mindkettőnk élvezze a szexet. Ha nekem csak szimplán más kell, akkor az azt jelentené, hogy nem való nekem a házasság. Akkor miért ne váljak el? Ha meg nem minden téren jó férj, akkor is ez a kérdés.
Jaj, hát persze, ők soha, eszükbe se jut az ilyen :D
Nyakam rá merem tenni hogy a 99% sokat nem agyalna rajta, hanem élne a lehetőséggel :D
Nem nőként, de van az a szituáció ahol ez "elfogadott".
Pl. ha a férfi impotens lesz betegség miatt vagy ilyesmi - akkor onnantól a nő is bűnhődjék emiatt? Vagy hagyja el, "úgyis selejt" az adott férfi? De ha mondjuk szeretik egymást? Akkor? Valamit ki kell találniuk egy egészséges libidójú ember nem élhet 30 évig cölibátusban. Még a papoknak sem sikerül. Csak elsunnyogják.
Ha tényleg rendben lenne vele, akkor persze :D
Ez nyilván nem jelentené azt hogy őt már nem szeretem stb. De azért el tudnék viselni még egy szexistent magam mellett 🙈
De ez elméleti kérdés. Mivel nyilván ilyen nem történhet meg, nem is agyalok ilyenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!