Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem szereti a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti a feleségem, amikor a baráti körben úgy emlegetem őt, hogy a "fele szívem"?

Figyelt kérdés
Szeretem azt mondani róla, hogy a "fele szívem". Ő több nekem, mint feleség, nem egyszerűen a feleségem, hanem egyenesen a "fele szívem". Amikor ő ezt meghallja, mindig idegesen megrázkódik ahelyett, hogy örülne neki. A múltkor le is égetett a barátok előtt, ugyanis ezt mondta: - Jó, hogy már azt nem mondod, hogy "fele májam" vagy "fele gyomrom". Jó, hogy oldalbordádnak nem nevezel. - Mindezt olyan hangszínnel mondta, hogy megfagyott a szobában a levegő, a barátok és a barátok feleségei zavarukban egy szót sem tudtak szólni.

2019. júl. 30. 13:58
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Pedig igenis az volt! Én 23 éves voltam, ő 29, amikor házasságot kötöttünk. De ő tudományos kutató, már az esküvőnk előtt tudományos doktorrá avatták (PhD). Ő mindig komoly lány volt. Már 29 évesen tudományos doktor volt. Ez több, mint amit én fel tudtam mutatni, mert én is doktor vagyok, de én a diplomámmal együtt kaptam a doktorátust (doktor pharm., gyógyszerészdoktor).
2019. júl. 30. 16:08
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó, ez troll kérdés. :D A kommentekben leleplezted magad.
2019. júl. 30. 16:10
 23/34 anonim ***** válasza:
80%
a kerdezo egy troll remelem.. bibliaolvasas karacsonykor es szuzesseg mint legfobb noi ereny. eleg kozepkori vagy kerdezo. raadasul ok hogy o phdt csinalt de ha 6 evvel idosebb, neked is siman lehet phd-d mire annyi leszel mint o volt akkor.
2019. júl. 30. 16:10
 24/34 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek ilyen ambícióim, és nem is vagyok olyan tehetséges, mint Ő. Már megbántam a kérdés kiírását. Azt hittem, hogy a "gyakori" azért van, hogy ott jó ötleteket, jó tanácsokat adjanak nagyobb élettapasztalatú emberek másoknak. Ehelyett olyanok vannak itt, akik nem segítenek, hanem 1. vagy kárörvendeznek a mások bajain, 2. vagy elkezdenek ítélkezni. Mindkét típus káros. Ja, Magyarországon élünk, a magyar emberek jó része ilyen mentalitású. Ezt elfelejtettem. Ez nem Nyugat-Európa. Ez mentalitásában a Balkán.
2019. júl. 30. 16:16
 25/34 anonim ***** válasza:

" Amikor ő ezt meghallja, mindig idegesen megrázkódik ahelyett, hogy örülne neki."

Szóval tudtad, hogy utálja, mégis így szólítod, mások előtt IS.

Így magadat égetted be.

2019. aug. 1. 12:03
 26/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha már egyszer ilyen nagy keresztény vagy, akkor az elfogadás, kompromisszum, mint fogalmak mondanak neked valamit?

Olyan önző vagy, hogy az elképesztő, és még csak észre sem veszed!!!

Felnőtthöz méltóan a szemedbe mondta, hogy nem szereti a becézgetést, megkért, hogy ne csináld. Erre te, mint valami idióta, továbbra is csinálod. Most erre mit lehet mondani? Ha a szép szóból nem értesz, akkor muszáj drasztikusabb módon kifejeznie magát.

2019. aug. 2. 21:49
 27/34 anonim ***** válasza:
PAPUCS RIADÓ
2019. aug. 2. 22:14
 28/34 A kérdező kommentje:
A barátaim (főleg a feleségek) fel vannak háborodva a feleségem ridegségén és távolságtartó viselkedésén, mindnyájan azt kérdezik, miért ment férjhez egy ilyen nő, akinek semmi igénye nincs a gyöngédségre. Azt mondják, kiszáradt nő, kiszárította a megszakítás nélkül végzett tudományos munka.
2019. aug. 3. 00:45
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem-nem, már megint az süt az írásodból, hogy ÉN-ÉN!

Nem az a baj, hogy miért ment hozzád, hanem az, hogy te miért vetted el? Tudtad, láttad, tapasztaltad, hogyan viselkedik. Neki így jó, ezt szokta meg. Te pedig meg akarod változtatni. Miért is? Ha nem tetszik, ha te mindenáron becézgetni akarsz, akkor arrébb kellett volna tolni a biciklit. Milyen kapcsolat amiben neked kb az a véleményed a másikról, hogy "olyan jó ember lennél, ha más ember lennél???

2019. aug. 3. 03:55
 30/34 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy lányként nagyon rideg, de azt hittem, majd asszonyként megolvad, felenged egy kicsit. Azt gondoltam, majd a rendszeres szexuális élet felpuhítja. De hát amennyi szex köztünk van, amennyit ő enged - na, az aztán nem puhítja fel, kb. fél évente egy alkalom. Legutoljára februárban engedte, hogy hozzáérjek.
2019. aug. 3. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!