Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem szereti a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szereti a feleségem, amikor a baráti körben úgy emlegetem őt, hogy a "fele szívem"?

Figyelt kérdés
Szeretem azt mondani róla, hogy a "fele szívem". Ő több nekem, mint feleség, nem egyszerűen a feleségem, hanem egyenesen a "fele szívem". Amikor ő ezt meghallja, mindig idegesen megrázkódik ahelyett, hogy örülne neki. A múltkor le is égetett a barátok előtt, ugyanis ezt mondta: - Jó, hogy már azt nem mondod, hogy "fele májam" vagy "fele gyomrom". Jó, hogy oldalbordádnak nem nevezel. - Mindezt olyan hangszínnel mondta, hogy megfagyott a szobában a levegő, a barátok és a barátok feleségei zavarukban egy szót sem tudtak szólni.

2019. júl. 30. 13:58
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam több becézéssel is, de mindig leállít és húzza a száját. Többször ki is jelentette, hogy ne becézgessem őt sehogy, ő ehhez nem szokott hozzá, gyerekkorában sem becézték, ő már ezt felnőttként képtelen megszokni. Pedig felnőttként is tanulhatunk új dolgokat vagy vehetünk fel új szokásokat. Csak nyitott szívűnek kell lennünk.
2019. júl. 30. 14:40
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik egyszerűen nem szeretik a becézgetést, ezt vagy elfogadod, vagy nem. Nálunk sem divat a családban, általában mindenkit a nevén szólítunk, esetleg "öcsinek" vagy "huginak" nevezünk egy-egy családtagot, a szüleim pedig egymást "drágámnak" vagy csak simán a nevükön szólítják. Karácsonykor sem olvasgattuk soha a bibliát és nem rendeztünk közös éneklést, simán csak beszélgettünk, vacsoráztunk, ajándékoztunk, élveztük, hogy együtt van a család és jól éreztük magunkat. Szó nincs érzéketlenségről meg ridegségről, a szüleim lassan 30 éve házasok és imádják egymást, egyszerűen csak nem "cicamicám" meg "macibogyókám" kategóriájú emberek. Én sem szeretem, ha becéznek, mert eleve nem olyan a nevem, amit ízlésesen lehetne becézni (mint pl Gabriella-Gabi, Krisztina-Kriszti) és nem úgy hangzana tőle, mintha a 2 éves gyerekének gügyögne az ember. Másokat sem becézek, ha nem kérnek meg rá külön, egyszerűen csak nem így fejezem ki a szeretetem. Szerintem ezt nem lehet ráerőltetni az emberre, van, aki ebben nő fel és igényli a becézgetést, nyálaskodást és van, akinek a hideg futkos tőle a hátán és szorongás jön rá a nyálas "olyan gyönyörű vagy, mint a tavaszi liliom a hajnali napfényben" kategóriájú ömlengésektől.
2019. júl. 30. 14:55
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
a leirasodbol itelve kb semmi kozos nincs bennetek. nem is ertem miert vagytok hazasok.
2019. júl. 30. 15:04
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem én kértem meg az ő kezét, ő kérte meg az enyémet. De komolyan. Azt kérdezte: - Mikor veszel már végre feleségül? - Ez volt a "fiúkérés". (Lánykérés helyett.) Akkor már az összes barátnője férjnél volt, és őt bántotta, hogy egyedül ő lány még a régi társaságból. Engem viszont meghatott az, hogy amikor elvettem, 29 éves volt és szűz. Megőrizte magát nekem, és ez annyira nagy érték a mai világban, hogy minden ridegségét meg tudom bocsátani pusztán ezért az egy erényéért. Mikor erre gondolok, még ma is elérzékenyülök, könnyes lesz a szemem.
2019. júl. 30. 15:09
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem neked őrizte,senkinek nem kellett.
2019. júl. 30. 15:14
 16/34 anonim ***** válasza:
96%
Jaj mucika, most már túltoltad a kamut, legközelebb valami hihetőőbet, köszi.
2019. júl. 30. 15:18
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem igaz! Hazugság! Nagyon szép nő még most is, és 5 évvel ezelőtt is az volt! Ő a legszebb a barátnői között! Gyönyörű nő! Pedig ő az egyetlen a barátnői körében, aki nem festi a haját és nem sminkel! De még így is ezerszer szebb, mint ők! Lekörözi őket a természetes szépségével. Ha akarta volna, ő is több srácot is az ujja köré tudott volna csavarni. De ő jóval komolyabb, mint a barátnői. Ő sose volt vihogó fruska, aki felelőtlenül befeküdt volna kamaszfiúk ágyába. Megőrizte magát nekem. Ennél nagyobb ajándékot még senkitől sem kaptam.
2019. júl. 30. 15:19
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg,persze.Azzal a jó természetével,amit itt is ecseteltél nem kellett senkinek.Nem őrizgette ő magát neked.Csak senkinek nem kellett a stílusa miatt.Te meg csak a külsejét dícséred.😂
2019. júl. 30. 15:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak ilyen túlzó édeskedésnek hangzik. Mint mikor a gyerekét a szíve alatt hordja. Meg a tüdeje, bele, hasnyálmirigye alatt.
2019. júl. 30. 15:32
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg életszerű, hogy 29 évesen még szűz volt, és még a kezedet is neki kellett megkérnie, mert Te ellettél volna Vele nem csak gyűrű, de szex nélkül is.
2019. júl. 30. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!