Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sötétkék mennyaszonyi ruha?
Azt vedd fel, amiben a legjobban érzed magad. Egyszer van esküvőd az életedben (jobb esetben).
2019. júl. 21. 21:18
Azt vedd meg, ami a legjobban tetszik.
Nekem sem a hófehérek tetszenek.
2019. júl. 21. 21:21
Vedd meg azt es kesz, a koszoruslanyok meg legyenek mondjuk vilagos kekben. Szerintem ez igy a fotokon sem lenne utolso. :)
2019. júl. 21. 21:25
Az a megfelelő ami neked tetszik :))
Nem másoknak meg a hagyománynak.
pl én nem szerzetem h sokan nagy hassal felveszik a hófehér ruhát ... de ha nekik tetszik
2019. júl. 21. 21:39
Olyanban legyél, ami neked tetszik!
Ha valami világosabbal szeretnél próbálkozni, akkor vannak törtfehér árnyalatok is. Vagy fehér/tojáshéj ruhához veszel egy kék szalagos övet. Az is nézhet ki jól.
2019. júl. 21. 21:56
Szerintem is a sötétkéket válaszd, ha az tetszik igazán. (Mellesleg szerintem a helyedben én is rögtön beleszeretnék abba a ruhába, gyönyörű lehet!)
Ha kicsit szeretnéd belevinni, hogy valami fehér is legyen benne, tegyél rá egy fehér szalagot pl., ha megengedi a ruha és illik hozzá.
2019. júl. 21. 22:22
Én, amikor elmentem ruhát választani, egyértelműen hófehéret kerestem. Aztán a szalonban teljesen véletlenül megláttam egy új darabot : hófehér hercegnős, elől fekete csipke végig, hát én kitátottam a szám és azt mondtam : fel akarom próbálni! Egyből szerelem lett, amikor megláttam magam benne hát még a könnyem is kijött, és nem érdekelt senki, hogy ki mit szól hozzá, pl anyósom, mamám elég régi módiak, de annyira tetszettem magamnak, hogy azt bérletem ki. Vegulis senki nem szólt rá rosszat (legalábbis a szemembe nem) és annyira jó visszanézni a képeken, egyből mosolyra fordulok, mert tökéletesnek éreztem magam a ruhában, és erre a napra örökre emlékezni fogok, nem pedig úgy, hogy megfeleltem xy-nak meg a hagyománynak,és életem végéig ezen rágnám magam, hogy miért nem azt a ruhát választottam!
Menj és próbáld fel!!
2019. júl. 21. 22:33
En nem vennek fel sotetkek eskuvoi ruhat. Ertem en, hogy a te napod meg csak te szamitasz, de szerintem hagyd meg egy balra vagy unnepelyesebb esemenyre. Ugy gondolom, vannak olyan dolgok amiktol eskuvo egy eskuvo es a feher ruha ebbe tartozik. Ez olyan, mint egy dress code. Nem a rokonok velemenye miatt nem vennem fel, hanem mert az nem menyasszonyu ruha. Egyszeruen csak egy baliruha, ami tetszik. Legalabbis en igy gondolom. Persze ugy dontesz, ahogy szeretnel. En nem szolnam meg a menyasszonyt, ha nem feherben lenne, bar en nem is vagyok ilyen masokon csamcsogo tipus, de a velemenyem akkornis az lenne, hogy elete (jobb esetben egy darab eskuvojere) igazan valaszthatott volna egy menyasszonyi ruhat, ha mar eskuvot tart. :)
2019. júl. 22. 14:11
Egyetértek azokkal, akik szerint az a megfelelő ruha, amit a magadénak érzel, amiben a legjobban érzed magad és tetszel magadnak. Én is elindultam fehér ruhát nézni, eszembe sem jutott, hogy lehetne más is. Majd beleszerettem egy kékbe (világoskék volt), és az lett az igazi. 7 év után is örömmel nézem a fotókat és akárhány gyönyörű ruhát látok másokon vagy kirakatban, mindig azt mondom, szép, de én ezzel szemben is az enyémet választanám és nagyon jól tettem, hogy abban voltam. Megfordult a fejemben, hogy nem furcsállják-e majd a vendégek, de úgy voltam vele, ez marad, mert ez az én ruhám, ez vagyok én. Mindenki odavolt érte, a mai napig emlegetik. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, nagyon szép volt maga a ruha is, de az volt a legjobb, hogy annyira illett hozzám, el se tudtak volna képzelni másban. Bízz magadban, tudni fogod, melyik az igazi ruha. Válaszd azt!
2019. júl. 22. 23:03
Én maximum a királykéket tudnám elképzelni, sötétkéket már nem. De tedd, ahogy szeretnéd.
2019. júl. 24. 18:47
Kapcsolódó kérdések: