Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány évesen házasodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen házasodnak a fiatalok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 00:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

20-válaszoló.

Köszönöm.

És sajnálom,hogy nem jött össze az első.

2019. júl. 21. 09:35
 22/31 anonim ***** válasza:

Kösz, kérdező.

A többieknek meg: nyugodtan húzzatok le, rohadtul nem érdekel: nem azt mondom, hogy mindenkinek ilyen későn kell szülni, csak azt, hogy nem kell "rágörcsölni", elvárásoknak megfelelni, stb. - mindennek megvan a maga ideje...nekem így alakult... másnak meg jobban... na és, akkor mi van? :-)

2019. júl. 21. 10:28
 23/31 Szeder Katalin ***** válasza:
Vallás, hagyományok,környezet (szülők, rokonok befolyása), csonka család, anyaiak, tudatossági és józansági, meggondoltsági fok ezt mind meghatározhatják. Én a több hónapos, minden rokoni támogatástól mentes, aktív, pénzkereső együttélés után javasolnám a házasodást. Ha az együttélés beválik.
2019. júl. 23. 20:05
 24/31 anonim ***** válasza:

Na, ez a Gyakori tipikusan olyan, hogy ha van sapka a nyuszikán, akkor azért verjük meg, ha nincs sapka rajta, akkor azért. (aki nem ismeri, ez egy "vicc", egy történet) - itt semmi sem jó.

Ha valaki fiatalon szül és nem sikerül a kapcsolata vagy váratlan nehézségek jönnek, akkor felelőtlen, minek szül az ilyen gyereket, stb. szlogenek jönnek, azért húzzák le, más meg azt írja, hogy későn szült (megfontoltan) akkor meg azért :D

Na, minden jót :D :D

2019. júl. 23. 21:00
 25/31 A kérdező kommentje:

23 -válaszoló

Egyet értek nem jó eltartotnak lenne csak saját keresőkent szabad.

Meg szerintem fontosa bizalom és szeretet meg vonzalom az nélkül szerintem nem a legjobb egy házaság.

2019. júl. 23. 21:01
 26/31 A kérdező kommentje:

24-válaszoló.

Szerintem mindenkinek a szive joga mikkor szeretne.

Szerintem mikkor az ember megtalálja azt a személyt akivel szívesen alapitana családot ha 20-évesen akkor ,ha 30 éves akkor.

Ő tudja neki mikkor a jó.

Csak kiváncsi voltam kinek mikkor sikerült össze jönni a dolgoknak.

Tudja házaság,gyerekek ,meg ilyenek.

2019. júl. 23. 21:06
 27/31 anonim ***** válasza:

A hosszú idő óta megfigyelhető emelkedő irányzat az utóbbi három évben megállt, és inkább stagnál a nők átlagos életkora első házasságkötésük idején. Iskolai végzettség szerint viszont nem ennyire egyértelmű a kép. A felsőfokú végzettségű nők átlagos életkora folyamatosan emelkedett 2010 és 2016 között és jelenleg 30,8 év, ami több mint egy évvel magasabb, mint a vizsgált időszak kezdetén. Hasonló a helyzet a középiskolát végzett nőknél, akiknél átlagosan 29,4 év volt az első házasságkötés átlagos életkora 2016-ban, 1,2 évvel magasabb, mint 2010-ben.

A férfiakról itt külön nem ír, de náluk 30 felett van a házasuló átlagkor.

[link]

2019. júl. 25. 12:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Amúgy én 23 vagyok és a környezetemben már több huszonéves is férjnél van/nős, de nem ez a jellemző, sokkal több a nőtlen/hajadon.
2019. júl. 25. 12:46
 29/31 anonim ***** válasza:

Nekünk most lesz az esküvőnk 3 hét múlva.

Én 23 vagyok, a leendő férjem 30 :) 4 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk.

2019. júl. 27. 13:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Gratulákok 29-es 😊
2019. júl. 27. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!