Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sírtatok? És ha igen mit csináltatok? És a párotok sírt?
Ha mindketten sírnátok, az már kB úgy tűnne, mintha egyikőtök sem akarná. :D
32/f
Én biztosan sírni fogok a saját esküvőmön, de az a helyzet, hogy mi ennek megfelelően igyekszünk kiűzni minden túl megható mozzanatot is, mert a családjaink is eszméletlenül bőgősek. Nem temetésre megyünk, így nem akarjuk, hogy mindenki zokogjon. :)
A vendégvárónál ott leszek én is, nem akkor lát először mindenki, amikor bevonulok. A zenéink vidámak lesznek és kicsit pörgősebbek, nem lassú, megható számok. Egyelőre igyekszünk összeválogatni a megfelelőeket. Az anyakönyvvezetőt kértük, hogyha tud, akkor próbáljon ehhez alkalmazkodni. Ne úgy mondja a szöveget, mintha gyász szertartást tartana, akár poénokat is beleszőhet. A sminkem természetesen extrán vízálló lesz.
Azt gondolom ezekkel minden olyan óvintézkedést megtettünk, ami nekünk kicsit könnyebbé teszi a nagy napot. Így is lesznek pillanatok, amikor én biztosan sírni fogok és a szülőköszöntőnél szerintem a párom is fog. Nem gondolom, hogy baj lenne ezzel. Nekem inkább az a fura, amikor valaki fapofával bírja. :)
Unokatesómék tavaly maradtak a megható, lassú vonalnál. Soha életében nem sírt senkinek az esküvőjén és nem gondolta, hogy a sajátján fog. Hát már bevonulásnál, amint meglátta a sírós szűk családot, szipogott az apukájával együtt, ahogy a sorok között lépkedtek, utána sem igazán tudott megnyugodni, végig pityeregte az egészet. :) Szerintem a menyákból kiszámíthatatlan mit hoz ki az a nap. Sírósok lesznek nem sírósok, nem sírósok, sírósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!