Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináltátok? Meghívó "kiosztásával" kapcsolatos kérdés.
Mi szinte 2 nap alatt kiosztottuk a meghívókat. Anyut és Anyósomat rábeszéltem, hogy beszéljenek a rokonokkal, és szervezzék meg a körutakat.
A barátoknak meg szerveztünk egy bulit, ott adtuk oda.
Felénk mindenki személyesen viszik el, kivéve, ha tényleg olyan nagy a földrajzi távolság (pl. külföldön élők) hogy ez lehetetlen. De akkor is beszélünk. Szerintem az, hogy se szó, se beszéd postázol egy meghívót, az kicsit bunkóság. Meg egyáltalán minek olyat meghívni, akivel képtelen vagy beszélni 10 percet telefonon?
A visszajelzés meg olya, hogy nyugodtan lehet őket zaklatni, mert pl. sokan meg épp úgy állnak hozzá, hogy természetesnek veszik, hogy jönnek így nem jeleznek vissza és nem azért, mert akkor nem jönnek. Komolyan, mi ezen a zaklatás? Ismét azt tudom mondani, hogy akivel nem vagy olyan viszonyba, hogy erre rákérdezz, azt minek meghívni?
Hú, szerintem nem kell ennek ilyen nagy feneket keríteni.
Akinek csak lehet személyesen odaadjátok, a többieknek elkülditek postán. A meghívó pedig szokás beleírni, hogy visszajelzést kértek x. időpontig, ezen vagy ezen a telefonszámon.
Amúgy igen. Felhívod az illetőt és megmondod, hogy szeretnétek elvinni az esküvői meghívót, mikor alkalmas nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!