Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 20 fős esküvőt tervezünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 fős esküvőt tervezünk. Volt valakinek ilyen? Hogy zajlott, miket csinaltatok? Mennyire hasonlitott egy nagy lagzishoz? Miben volt más a létszámon kívül?

Figyelt kérdés

2017. dec. 31. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
az öcséméké volt ilyen...én jól éreztem magam...nyugis volt, mindenki tudott beszélgetni velük...lettek jó képek
2017. dec. 31. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi egy kellemes cukrászdás fogadsz tartottunk kb 20-25en lehettünk nagyon kellemes volt. Isteni tortákkal, kb 2 óra volt. Mindenki jól érezte magát, és nem bolt egyáltalán az a feszengó érzés
2017. dec. 31. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm esküvőjén voltam 4 hónapja, 14- en voltunk. Nem volt olyan mint egy nagy lagzi, de ez is volt a céljuk. Keszthelyi kastélyban volt a polgàri, közeli étterembe ebéd, semmi zene. Nagyon jó, kötetlen volt.
2018. jan. 1. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 30 fős ünnepi vacsora volt zongoristával, gyertyafénnyel. Nagyon hangulatos volt és elegáns. Szerintem a legtöbben jól érezték magukat. Eleve szóltunk, hogy csak egy vacsora lesz nem lagzi, így tudták mire számítsanak. Szép volt.
2018. jan. 2. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt. Templomi esküvő, nászmise, oda vagy 80 ember jött, rokonok, barátok, kollégák. Volt utána egy kis agapé (szeretetvendégség) a templomkertben, pogácsa, süti, ital. Utána a szűk család, éppen 20 fő, elmentünk egyet vacsorázni. Abban hasonlított egy lagzira, hogy ettünk, mi ültünk az asztalfőn ketten, és hogy menyasszonyi ruha volt rajtam. Egyébként nem volt sem zene, sem tánc.

Költséghatékony volt, mégis szép. Nekünk így volt jó, másodjára is így csinálnám.

2018. febr. 17. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!