Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, vagy hagyjam?
Ma van nővérem esküvője, és szerencsétlenségemre meghivták az exemet is.
Rövid sztori time:
Annak idején a nővérem hozott minket össze . Majd 2év után egyébb okok miatt szakítottam vele... ez történt 2012-ben.Többször is újra próbálkozott, egészen tavalyig. De már mindenhonnan letiltottam...
Nekem már azóta vőlegényem van.
És mivel növérem jóban van vele,így meghívta őt is,rám nem gondolva. Pedig tudja a dolgokat.
Mikor mondtam a páromnak hogy , ne érje meglepetés, mert úgyis felismeri. Ö ezen teljesen kiakadt... aztán megkértem nővéremet hogy ez nekem is elég kellemetlen nem lehet e vissza mondani részére a meghívást.
Azt mondák hogy vissza mondják.
Most meg kiderült ,hogy még sem.
Hogy tudnám finoman tudtára adni a vőlegényemnek hogy mégis ott lesz a exem?
Hidd el én már akkor elengedtem mikor vége lett. Csak jó indulatból nem tiltottam le korábban, én semmiféle jelzést vagy jeleket nem adtam annak irányába hogy ö tovább próbálkozzon.
Akkor elengedem a dolgot. Nem törődők vele,csak ne jöjjön oda hozzám,hagyjon békén.
Úgy látszik, akik itt az észt osztják, egy mondat felett elsiklottak:
"ez történt 2012-ben.Többször is újra próbálkozott, egészen tavalyig."
Tehát tavaly még nem volt azért olyan régen, amikor a pasi még próbálkozott a Kérdezőnél. Így azért elég kellemetlen, mert elég gyenge a pasi felfogása ezek szerint.
Mi volt végül?
Egyébként gratulálok a párodhoz, nem egészen normális, hogy féltékeny egy 7 éve lezárt kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!