Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nem akar (vagy nem volt) éjfélig nyúló lagzit?
Eleve korán fog kezdődni, 1-kor a polgárival. Úgy gondoljuk a vendégek sem bulizósak, 2 nagyobb részre lehet bontani 50-60 és 30-40 év körüliek lesznek leginkább. Az utóbbiaknál sok a kisgyerek is így nem hinnénk hogy majd hajnalig tivornyáznak.
De mégsem tudjuk ilyenkor mit lehetne tenni? Készüljünk arra hogy lehet ott maradnak éjfélig? Mert akkor menyecske ruhát kell szereznem plusz a kaját is úgy kell rendelni. De mivel korán kezdődik ezért éjfélig baromi hosszú lenne az egész. Lehet mondani a meghívó adásnál hogy éjfél előtt vége? Vagy hogy?
Mi kevesen leszünk az esküvőnkön, szerintem 10-kor már megy is mindenki haza.
"De mégsem tudjuk ilyenkor mit lehetne tenni? Készüljünk arra hogy lehet ott maradnak éjfélig? Mert akkor menyecske ruhát kell szereznem plusz a kaját is úgy kell rendelni"
Nagyon egyszerű, meg kell mondani előre, hogy mivel korán kezdődik, tervezetten eddig és eddig tart majd a buli. A te esküvőd, ne te stresszelj azon, hogy úristen, meg kell felelned mások elvárásainak. A kisgyerekesek, meg szerintem az idősebbek is örülni fognak, hogy nem kell majd "kibúvót" keresniük, hogy miért mennek haza hamarabb.
Nálunk délben volt esküvő a polgármesteri hivatalban (templomi nem volt), és utána egy ünnepi ebéd volt, harmincan voltunk. Halk zene, ami mellett lehet beszélgetni, kávé, süti, tortavágás, iszogatás, beszélgetés, és 17:00-ig tartott. Semmi buli, mármint a szó klasszikus értelmében. (Mi nem vagyunk bulizósak, táncosok sem vagyunk.)
Szerintem ezt ugyanígy el lehet játszani vacsorával is, csak a meghívón jelezni kell, hogy egy ünnepi vacsora lesz (már csak hogy ne várják a dínomdánomot.)
Igy kellene mint az utolsonal, 1tol a szertartas(ok) es egy kesei ebed az egesz nasznepnek. Ha nem intezel zenekart es nem gondoskodsz a szorakoztatasrol, miert maradnanak ejfelig?
En pont emiatt 18ra kertem a polgarit, utana rogton vacsora, majd elozene ejfelig, aztan kis karaoke es 2re mar csak szedelgett ott 1-2vendeg, hazamentunk. Igy is 6oran at tartott, nekem boven eleg volt.
Jah es a menyecskeruhat rogton atvettem vacsi utan, pont nem erdekelt ki mit gondolt, nekem kenyelmesebb volt (nem volt menyecsketanc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!