Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teremdekorációhoz milyen virágokat ajánlotok?
Jaj kettes, te mindenhol ott vagy? Esküvőszervező vagy, vagy dekoros és nincs elég melód, vagy mi? Állj már le, nem mindenki akar százezreket fizetni olyasmiért, amit ő maga + pár barát is meg tudnak csinálni... aki igen, az úgyis keres szolgáltatót, aki meg nem, és esetleg szereti is/élmény neki az esküvője megszervezése, előkészítése, ill. magasról letojja, ha elcsúszott egy székszoknya 0,2 mm-t, azt nem is fogod meggyőzni. Azoknak írogass, akiknek tudsz érdemben válaszolni a kérdésére...
Kérdező, nálunk fehér és kék rózsa volt a dekor, a csokrom ugyanez + kála. Az asztaldíszek egyszerűek, de mutatósak voltak; 3 különböző magasságú long drinkes pohár (de akár egy is lehet, ha minimalistább a stílus), bele víz, abba kék szirup (én otthon főztem cukorszirupot, és ételfestékkel színeztem), de csak az aljára, így szép színátmenetet kaptam (a koktélos múltam befigyelt :P), abba pár rózsaszirom (kék és fehér), a tetején meg fehér úszógyertya.
Na ja, de én csak téged “oktattalak ki”, míg te kb. az összes esküvői kérdésnél okoskodsz, 0 hasznos válasszal. Szal az “esküvőipar területén tevékenykedsz”, köszi, erre rájöttem, különben nem nyomatnád itt minden kérdés alatt a “teúccsetudodolyanjólmintmijópénzér’”-dumádat, amire am senki nem kíváncsi.
Édi, hogy itt versenyezni akarsz velem, közel 20 évig vendéglátóztam, csupán évi 10 esküvővel is rádvernék - de persze ennél jóval több volt. ;)
“Sokkal többen hiszik azt, hogy van hozzá kedvük, tehetségük és látásmódjuk, mint ahány emberről ez tényleg elmondható” - na ez az egy dolog valahol jogos, de nem értem, miért okoz neked örömet mindenkiről azt feltételezni, h hülye és csak okos akar lenni, miközben qrvára nem a véleményedre meg a rossz tapasztalataidra, sztereotípiáidra kíváncsiak, csupán feltettek egy qrva kérdést, te meg itt rendszeresen osztod az észt vmi tök másról... értjük, h te rohadtul okos vagy, mert pár éve esküvőzöl meg minden, de jó lenne, ha elvonulnál innen végre a nagy arcoddal, meg a mindenkit lenéző hozzáállásoddal a francba - vagy ha ennyire jó vagy, legalább releváns válaszokat adnál...
Jó, hát akkor menjünk bele. A húsz év vendéglátóipari tevékenységed alatt nem töltöttél annyi időt a párokkal és nem láttál annyi szervezést mint én ennek az időnek az ötöde alatt. Ez nem versenyzés, más területen dolgozom, a szervezés kezdeti szakaszaitól ott vagyok a párokkal és nem csak megbeszélni vagy szerződést kötni találkozunk, sokszor napokat töltünk el együtt külföldön így egy kicsivel több időm van megismerni Őket és beszélgetni velük arról, hogy mit, hogyan és miért csináltak, illetve mit bántak meg. A munkámból kifolyólag elég hosszú utókövetésre van lehetőségem.
Azt pedig, hogy buta vagy ehhez a vitához, azért írtam mert Te sem érveltél, csak leírtad, hogy szerinted én miért vagyok hülye és közben annyira suta vagy, hogy nem látod, hogy én ezzel segíteni próbálok és véleményt fogalmazok meg. Elhiszem, hogy Téged nem érdekel, csak ez meg engem nem érdekel, a jövőben is azt fogom tanácsolni azoknak akik hasonló kérdéseket tesznek fel, hogy bízzák hozzáértőre, mert azt gondolom, hogy így járnak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!