Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre mi magunk szeretnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre mi magunk szeretnénk intézni minden dekorációt, a virágokat is. Milyen jó tanácsokat tudnátok adni?

Figyelt kérdés

Már előtte lévő nap leutazunk, nem szeretnénk túl sok dekorációt (a hely anélkül is csodaszép), így nem lenne nagyon megerőltető. Az asztalokra szeretnénk csak pár kerti virágból csokrot készíteni.

Ha mi magunk állítjuk össze a csokrokat, mire figyeljünk?

Szívesen venném azok véleményét, akik akár már maguk is túlvannak ezen.

Köszönöm a válaszokat!

2019. márc. 15. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez még odébb van, de voltam már pár esküvőn. Ha esetleg lehet olyan vendégetek, aki könnyen becsiccsent, és hadonászással kárt tehet az asztalon lévő dolgokban, akkor én a törékeny vázákat például kerülném.

Mutatok pár megoldást, ami nekem tetszik:

[link]

[link]

[link]

2019. márc. 15. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem rezgő volt az asztal dísz, kb hat terítékre jutott egy kisebb csokor egy befőttes üveg szerű vázába. Kb tíz csokor volt. Nagyon mutatós, letisztult, gyönyörű virág, és az egész nagy rezgő csokor került 500 Ft - ba, kb a fele elég volt :)

Reggel úgyis megy a szemétbe minden :(

2019. márc. 15. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Bízzátok hozzáértőre. A legtöbben egészen addig nem tudják mennyi és milyen munka egy ilyen dekorációt összerakni, míg nem kell ténylegesen megcsinálniuk.
2019. márc. 16. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát azért 8-10 kis csokrot összerakni meglévő kerti virágból nem akkora meló.... én is magam intéztem a dekort az esküvőnkre, csak a mennyiség miatt kértem segítséget pár barátnőmtől, h ne kelljen pl. 70 székszoknyát egyedül felraknom...
2019. márc. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!