Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még saját kezűleg csinálni a dekorációt?
Általában nem azért csinálják saját kézzel, mert olcsóbb, hanem mert így pont olyan lehet, amilyet szeretnének, és ami a saját stílusukat tükrözi vissza. Mondjuk sztem pont a papírból és hasonlóból készült dolgok, amihez a dekospray meg a ragasztó kell, talán épp hogy olcsóbbak, mkinál többet csinálsz belőlük, de ha mondjuk a munkaórát is beleszámítjuk, akkor semmiképp.
Ebből annyit akartam kihozni, hogy csak a pénz miatt nem érdemes saját kezűleg csinálni, amögött általában más indokok állnak.
En magam csinaltam.Tobb okbol is megerte:
- Olcsobb volt a kesztermekeknel. Mondjuk en nem vettem hozza dekorsprayt meg ilyesmiket..
-Teljesen olyan lett ,amilyet en akartam
-Mar maga a keszites folyamata is oromet okozott;) Mindig tervezgettem elore mit hova es milyen szep lesz;))
Utolsóval értek egyet. Spórolni akartunk hogy hú majd mi megcsináljuk, de jó lesz az.
Kezdődött ott, hogy a helyszínen pénteken is esküvő volt, így szinte csak szombat reggel tudtuk volna felrakni a dekort. Alig volt bármire is időnk aznap - fodrász, sütik, smink, stb.. Ja és vasárnap délig le kellett volna szedni. Hát nem csak az én férjem, hanem én is elég másnaposak és fáradtak voltunk, amúgy is indultunk egy pár napos elő-nászútra belföldön.
A helyszín végülis 50 főre 50ezerért bevállalta: kívánt színben asztali futó, szalvéta+gyűrű, lampionok, fényfüggöny, székszoknya masnival meg kis csokrok/szalagok a korláton stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!