Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri még saját kezűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri még saját kezűleg csinálni a dekorációt?

Figyelt kérdés
Rengeteg webshopon látom, hogy potom pénzért lehet venni esküvői dekort (köszönőajándék, ültetőkártya stb.). Ismerősömék saját kezűleg gyártják ezeket, de ahogy sorolták a költségeket (dekorspray, ragasztó stb.), úgy tűnik, sokkal többre jönnek ki...
2016. júl. 9. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem azért csinálják saját kézzel, mert olcsóbb, hanem mert így pont olyan lehet, amilyet szeretnének, és ami a saját stílusukat tükrözi vissza. Mondjuk sztem pont a papírból és hasonlóból készült dolgok, amihez a dekospray meg a ragasztó kell, talán épp hogy olcsóbbak, mkinál többet csinálsz belőlük, de ha mondjuk a munkaórát is beleszámítjuk, akkor semmiképp.

Ebből annyit akartam kihozni, hogy csak a pénz miatt nem érdemes saját kezűleg csinálni, amögött általában más indokok állnak.

2016. júl. 9. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

En magam csinaltam.Tobb okbol is megerte:

- Olcsobb volt a kesztermekeknel. Mondjuk en nem vettem hozza dekorsprayt meg ilyesmiket..

-Teljesen olyan lett ,amilyet en akartam

-Mar maga a keszites folyamata is oromet okozott;) Mindig tervezgettem elore mit hova es milyen szep lesz;))

2016. júl. 9. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi dekorossal csináltattuk a dekorációt, és pont olyan lett amilyet szerettünk volna. Igaz nem volt olcsó de ilyet nem lehet házilag összehozni. Pontosabban lehet de biztos vagyok benne hogy nem éri meg. A köszönőajándék meg az ültetőkártya egy dolog, azt tényleg ki lehet hozni olcsóbban talán, de a többi... asztali futó, székszoknyára masni, vázák, fényfüggöny, meg egy csomó apróság nem hiszem el hogy ezeket megéri megvenni. A másik dolog pedig hogy én a magam részéről a hátam közepére se kivántam hogy a nagy napon vagy előtte nap azzal foglalkozzak hogy feldíszítsem a termet.
2016. júl. 10. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet. Spórolni akartunk hogy hú majd mi megcsináljuk, de jó lesz az.

Kezdődött ott, hogy a helyszínen pénteken is esküvő volt, így szinte csak szombat reggel tudtuk volna felrakni a dekort. Alig volt bármire is időnk aznap - fodrász, sütik, smink, stb.. Ja és vasárnap délig le kellett volna szedni. Hát nem csak az én férjem, hanem én is elég másnaposak és fáradtak voltunk, amúgy is indultunk egy pár napos elő-nászútra belföldön.

A helyszín végülis 50 főre 50ezerért bevállalta: kívánt színben asztali futó, szalvéta+gyűrű, lampionok, fényfüggöny, székszoknya masnival meg kis csokrok/szalagok a korláton stb.

2016. júl. 11. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!