Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csokrokat, virágokat kell megrendelni az esküvőre?
Nem szeretnék se túl sokat, se túl keveset rendelni. Illetve a "kötelezőket" mindenképpen szeretném, ha nekünk is meglenne. Nem vagyok egy gyanakvó típus, de azt sem szeretném, ha minden infó nélkül állítanék a virágoshoz, és esetleg olyanra is rábeszélne, amire nincs szükség, vagy csak hivalkodás lenne. Magyarul nem akarom, hogy lehúzzanak, de azért ne legyen csupasz minden.
Ezeket szedtem össze:
menyasszonyi csokor
dobócsokor
gallérkitűző
kardísz az én lány tanúmnak
főasztalra dísz
anyakönyvvezető asztalára dísz
lesz 4 oszlop a teremben, amik függönyözve lesznek, azokra egy-egy kisebb csokorszerű dolog
elhunyt nagyszülők emlékére az üres székeikre egy-egy szál virág
örömanya csokrok
autódísz nem lesz, mert egy helyben tartunk mindent a hotelben, nem autózunk sehová
Még valami?
Igen, 7 nagyszülőnk a 8-ból nem él, 2 1 éven belül halt meg.
Egyébként ez már egy létező gesztus, nem én találtam ki. :)
Senki kedvét nem vesszük el, nem lesz hangosbemondón kikiáltva. Egy szó sem fog róluk esni, csupán lesz 7 üres szék egy-egy szál virággal. Egyéb építő jelegű hozzászólásod esetleg lenne?
Én magamból kiiundalva nem tudnám jól érezni magam. Ránéznék az üres székre és elmenne a kedvem.
Egyéb építő jellegű van: Ennyi virág elég.
Tényleg csak a koszorúslánycsokor hiányzik ( persze, ha van).
Ha gondolod írj privátot, s segítek gondolkodni (hogy tényleg ne legyél "átverhetö". Hobbi virágos.
Köszönöm a válaszokat.
Koszorúslányok helyett virágszóró kislányok lesznek, akik 5, ill. 3 évesek. A kis kosarukba lesz rózsaszirom, amit elvileg az egyik ismerősünk biztosít.
Nekem édesapám halt meg egy fél éve, múlt héten volt az esküvőnk...de én is bizarrnak tartanám az üres széket...és hova lesznek ezek téve?
Inkább említsétek meg őket 1-1 mondatban, hogy szeretetben emlékeztek rájuk, vagy tegyetek ki fényképet, de szerintem is túlzás az üres szék...És ez építőjellegű jótanács akart lenni.
Amúgy nálunk nem volt az anyakönyvvezető asztalán csokor, oda tettem a csokromat, miközben a szertartás volt, nem tudtam fogni úgysem. A templomba vittünk még csokrot. Autódísz nálunk sem volt.
Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!