Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baranya megyében keresünk minél olcsóbb helyszínt 2020 tavaszára, az esküvőt követő ünnepléshez. Tudnátok ötletet adni?
Orfűn a Kistó Étterem, a Rácz Tanya és az Orfűi Malmok nevű rendezvényhelyszínek vannak. Az első kettővel nincsenek igazán jó tapasztalataim, a Kistónál nem zárják be a strandot az esküvő kedvéért, így a vendégeitek között fürdőruhás emberek fognak császkálni az első órákban, de a konyháról sem hallottam túl jókat, a másodiknál is vannak gondok, a szobák nagyon tábori jellegűek és ha ott tartjátok érdemes valakinek fizetni, hogy figyeljen a szobákban hagyott értékekre mert ezzel kapcsolatban is hallottam rosszakat, a konyha ott sem túl acélos. A Bagoly Csárda konyha szempontjából nem rossz, de ott is ugyanaz az érzésem mint a fenti helyszínekkel: a tulajdonosok hozzáállása, hogy minél kisebb befektetéssel vegyenek ki minél több pénzt a dologból. Kb. minden világítótest más színű fénnyel világít pl., nincsenek függönyök, kintről tör be a fény stb...
A harmadikról sajnos nem tudok semmit, illetve csak annyit, hogy limitált a férőhelyek száma, de nem tudom mennyire.
A Bagolyvár önmagában nem lenne rossz helyszín, de a zeneszolgáltatók nem használhatják a saját hangtechnikájukat, ami viszont ott van az nagyon limitálva van (ráadásul elég rosszul). Ők mondjuk legalább költenek a helyre. Arra kell még figyelni ha ott tartjátok, hogy ha "rosszkor" van a polgári szertartás akkor megeshet, hogy vagy csak egyikőtöket, vagy mindkettőtöket tűzni fog a Nap és így semmit nem láttok majd a saját esküvőtökből, izzadni és csillogni fogtok a képeken/filmen.
Elkerülném még a Mokos Pincét és a Pécsváradi Várat.
Amiket én ajánlani szoktam:
- Zsolnay Negyed/E78
- Pezsgőház Étterem/Littke Palace
- Hotel Kikelet
- Puchner Kastély (Bikal)
- Sauska Borászat
Szekszárd környékén:
- Takler
- Fritz
- Bodri
és Pakson az Erzsébet Nagy Szálloda is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!