Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt koszorús lányaim, akik rokonok és testvérek egyforma ruháját nekik vagy nekem kell fizetni?
Nálatok ki fizette a felnőtt koszorús lányok ruháját?
Hány koszorús lány volt az esküvődön?
Milyen színű ruhája volt a koszorúslányaidnak?
Milyen színű volt a csokra a koszorúslányaidnak?
Aki férjnél van lehet koszorúslány?
Mennyibe kerül egy koszorúslány ruha?
Minden koszorús lánynak kell fiú pár az esküvőn?
Kiből lehet koszorúslány?
Kölcsönözni olcsóbb egyforma színű 3-4 darab koszorúslány ruhát vagy megvarratni vagy boltba megvenni? Melyik az olcsóbb?
A koszorúslányoknak és az arának ne legyen egyforma a csokra?
Családtagjaid vagy barátnőid voltak a koszorúslányaid?
A párod és a te lánytestvéreidet illik felkérni a koszorúslány szerepre?
Hány darab koszorúslány kevés egy esküvőre?
Hány darab koszorúslány sok egy esküvőre?
Milyen színű koszorúslány ruhába öltözött lányok mellett mutat a legjobban a fehér vagy ekrü színű menyasszonyi ruhát viselő ara?
Tudnál linkelni neked tetsző ara és koszorúslány csoportokat?
Te varrattad, kölcsönöztet vagy megvetted a nyoszolyólányaid ruháját? Te fizetted vagy ők?
Általában minden fiúnak lóg otthon a szekrényébe egy fekete öltöny, a koszorús-fiú szerephez?
Milyen színű legyen a koszorús-fiúk nyakkendője a nagy napon? Mint a nyoszolyók ruhája?
A koszorúslányok kezében csokor van, akkor kiknek a karjára szoktak ilyen virágból készült kis karkötőt rakni az esküvőn? Az anyósoknak és nagymamáknak?
A rózsa vagy a kála mutat jobban a fiúk öltönyére tűzve?
Hülyén néz ki ha a koszorús-fiúk nem egyforma színű öltönyben vannak?
Ennyi kérdésre senki nem fog válaszolni.
Koszorúslány bárki lehet, aki hajadon és a menyasszony felkéri. A kosz. lány ruháját és a virágot a menyasszony állja a hagyomány szerint, de ettől el lehet térni, mint ma már mindentől.
Nekem egy kosz. lányom sem volt, a gyűrűt a 10 éves keresztfiam vitte.
na, én megkísérlem.
nálunk a kosz.lányok maguk fizették a ruhát, de ez megegyezés kérdése. és bérelték, nem varratták.
2 felnőtt hajadon lány - 2 kislány , 10évesek
lila ruha, ők választották.
lilás vegyes csokor
nálunk 15e-ért lehret ruhát bérelni.
1 kicsi 1 nagy koszlány. családtag volt, 1 kics és 1 nagy pedig bnő
bárkit felkérhetsz, ha szeretnének a lánytesók kosz.lányok lenni, kérd fel őket... hogy illik-e? nálatok mi a szokás?
nálunk különösebben nincs rá se írott se íratlan szabály.
10-25e között varratni
csak hajadon lehet, férjezett nem (bár ma már mindent lehet)
csokor lehet uolyan, mint menyasszonyé, de kisebb!!
nincs ilyen, hogy hogy sok vagy kevés. nyílván nem 10 koszlánnyal állítasz oda. mrt at tényleg sok. sztem 4-5 bőven! elég.
az ízlésedtől függ, milyen színek tetszenek neked, nekem a rózsaszín és a barack koszruhák annyira nem tetszenek.
a fiúk pedig vettek új öltönyt, nem feketét,ők spec. nem voltak egyformák. a nyakkendő hozta a koszruhák színét!
karkötő a kisllány koszláyoknak volt, mert szirmot szórtak, gyűrűt hoztak.
hogy rózsa vagy kála mutat jobban, döntsd el magad, nekem mindkettő tetszik. csak ugyanolyan legyen, mint a csokor virága!
linkelni ennyi válasz mellé nem fogok, ne haragudj.
gugliba keresgélj
Koszorúslány általában hajadon,de voltam már olyan esküvőn,ahol a menyasszony nővére volt,aki már férjezett volt,addigra.Ezt mindig a menyasszony dönti el,hogy kit kér fel koszorúslányának.Ha uniformizálni akarod a koszorúlányaidat,akkor fizesd is ki a ruhájukat.Ha nem te fizeted a ruhákat,akkor nem illik beleszólni,hogy a koszorúslány mit vesz fel.Nálam két koszorúslány volt és mindkettő a saját stílusában öltözött fel,ahogy ők akartak.Gyönyörűek voltak és jól érezték magukat a ruhájukban.
Ha már egyformába kényszeríted őket,akkor legalább beszéld meg velük,hogy mit viselnének szivesen.A fehér ruha minden szín mellett ki fog tűnni,nem kell aggódnod,hogy lepipálnak.A képeken pedig úgyis középen állsz.
Hogy mennyi a kevés és mennyi a sok koszorúslány.Ez szubjektív.Van,akinek nincs és van,ahol egy-két koszorúslány volt,van,ahol 8-10.Voltam ilyenen,az elég nagy volumenű esküvő volt,hatalmas felhajtás.
Hogy varratni vagy kölcsönözni érdemes-e jobban,ezt nehéz így kijelenteni.Utána kell érdeklődni,körbenézni neten,,hogy hol mennyiért lehet kapni varratni,óriási áringadozásokat fogsz látni,érdemes alaposan utánajárni.
A lánytestvérek általában szivesen lesznek koszorúslányok,ha fel akarod kérni,akkor tedd.
Nálunk nem volt fiú párjuk a koszorúslányoknak.Volt,akinek volt kisírője az esküvőre,de a másik lánynak volt párja,így egyszerűbb volt,hogy ők szólóban jöttek be a templomba.Nem kell szerintem kellemetlen helyzetbe hozni senkit azzal,hogy az esküvőre kerítsen egy pasit,különben ciki helyzetbe kerül.
A koszorúslányok csokra általában abból a virágból van,mint a menyasszonyé,csak más színű.A fiúknak gondolom mindegyiknek lóg otthon a szekrényben egy öltönye.Az szinte biztos,hogy így nem tudnak egyformán felöltözni,hacsak nem kölcsönöznek,varratnak egyformát.Persze ez is megbeszélés kérdése.
nálunk a 2 főkoszorúslány az én hugom és a férjem huga volt...
saját maguknak fizették a ruhát...
rajtuk kívül még 2 kicsi koszorúslány volt... bordó-fehér volt a ruha színük (mint a teremdíszítés)... a csokruk fehér virágokból volt...
aki férjnél van, nem lehet elméletileg koszorúslány... hugoméknak 18 ezer ft-ba került fejenként a ruha...
nem kell feltétlenül minden koszorúslánynak kísérő fiú...
abból lehet koszorúslány, aki még hajadon és van kedve hozzá...
semmiféleképpen se legyen a koszorúslányok csokra olyan , mint a menyasszonyé...
Az én kolléganőm szombaton volt koszorúslány a barátnője felkérésére, 4-en voltak, a menyasszony varratta nekik a ruhát és aztán megkapták ajándékba. Olyan ruhát csináltattak, amit később is fel tudnak venni, tüllös-organzás, feltűzött felső szoknyával, pánt nélkül és lila-ezüst színekben. Képeket még nem láttam sajnos.
A passzoló nyakkendő-koszorúslányruha ötlet jó!
Általában minden fiúnak lóg egy fekete öltöny a szekrényében ballagáshoz, diplomaosztóra, temetésre, esküvőre, keresztelőre, meg ami jön, ez jó szokott lenni a koszorús-fiú szerephez is. :D
Kála szerintem egy nagymellű nő mellkasára tűzve néz ki jól, egyébként otrombán hathat, főleg ha a koszorúsfiú alacsony vagy vézna... szóval szerintem krémszínű rózsabimbó némi zölddel vagy fátyolvirággal, ez jól mutat minden színnel, ha különböző színű nyakkendőik lesznek.
Lehet, hogy újat mondok, de koszorúslányok és koszorúsfiúk nélkül is lehet esküvőt rendezni, nincs sértődés legalább, hogy kit kértél meg és kit nem, költséghatékony és fele ennyi gondod maradna!!
Minden hülyén néz ki, ha tarkabarka és nem harmonizál, tehát a különböző kfiúk is.
A fehér/ekrü menyasszonyi ruha egyszínű koszorúslányok között mutat, lehetnek akár pisztácia- vagy barackfagylalt színűek, levendulák vagy mély lilák, méregzöldek vagy fényes bronz színűek.
ALAP: KOSZORÚSLÁNY CSAK HAJADON LEHET - ha már ragaszkodsz a klány szokáshoz, akkor ehhez tartsd magad.
A felnőtt koszorús lányaim, akik rokonok és testvérek egyforma ruháját nekik vagy nekem kell fizetni?
Ha ragaszkodsz az egyforma ruhához, akkor neked. Én egyedül a földig érő ruhához, és rózsaszín kerülésére kértem őket, nekem a koktél ruha nem klány ruha, az egy sima vendég is lehet a ruha alapján akkor.
Nálatok ki fizette a felnőtt koszorús lányok ruháját?
Ők választják a színt és a fazont, Ők fizetik.
Hány koszorús lány volt az esküvődön?
2 felnőtt, 1 pici.
Milyen színű ruhája volt a koszorúslányaidnak?
Jövő nyár végén lesz a lagzi, majd tavasszal kiderül, amilyen nekik tetszik, valószínűleg lila, pink.
Milyen színű volt a csokra a koszorúslányaidnak?
Saját maguk csináltatják a ruhához illő, de nem túl "nagy".
Aki férjnél van lehet koszorúslány?
NEM, ez egy amerikai baromság, nevetséges.
Mennyibe kerül egy koszorúslány ruha?
Változó.
Minden koszorús lánynak kell fiú pár az esküvőn?
A felnőtteknek ajánlott, az hülyén néz ki, ha felének nincs, a másik felének meg van, és jobban mutatnak párral aki természetesen lehet a két családból, akár rokon is, nem felétltenül idegen udvarló.
Kiből lehet koszorúslány?
Akit meghívsz, a fiatal lány rokonokat és a legjobb barátnőket szokás meghívni azért.
Kölcsönözni olcsóbb egyforma színű 3-4 darab koszorúslány ruhát vagy megvarratni vagy boltba megvenni? Melyik az olcsóbb?
Én kölcsönzés párti vagyok, mivel a koktél ruha nem klány ruha az én értelmezésem szerint...
A koszorúslányoknak és az arának ne legyen egyforma a csokra?
Ne!
Családtagjaid vagy barátnőid voltak a koszorúslányaid?
1 barátnő (már 15 éve a legjobb), 1 családtag, 1 picike aki unokahúgom.
A párod és a te lánytestvéreidet illik felkérni a koszorúslány szerepre?
Hát illene, de igazándiból Ti döntitek el.
Hány darab koszorúslány kevés egy esküvőre?
1, az elég furán mutat sztem.
Hány darab koszorúslány sok egy esküvőre?
Volt ahol 12-en voltak, nem mutatott rosszul, de annál több ne legyen.
Milyen színű koszorúslány ruhába öltözött lányok mellett mutat a legjobban a fehér vagy ekrü színű menyasszonyi ruhát viselő ara?
Sötét színek, lila, kék. A rózsaszín és a világoskék unal0as nagyon és messziről olyan mintha fehér lenne, a bordó már iszonyúan lecsépelt.
Tudnál linkelni neked tetsző ara és koszorúslány csoportokat?
Nem vagyok híve az egyforma ruhának, vagy színnek, esetleg mindkettőnek, de ezek még így elmennek, mindegyik különböző színű, de a fazon ugyanaz:
stb. stb. stb...
Te varrattad, kölcsönöztet vagy megvetted a nyoszolyólányaid ruháját? Te fizetted vagy ők?
Kölcsönzik, ők fizetik.
Általában minden fiúnak lóg otthon a szekrényébe egy fekete öltöny, a koszorús-fiú szerephez?
Általában igen, de az esküvőre úgy is vennének, nem kell másmilyen öltöny nekik, mint egy sima vendégnek.
Milyen színű legyen a koszorús-fiúk nyakkendője a nagy napon? Mint a nyoszolyók ruhája?
Tök mindegy, az alsógatyájuk színét is megszabhatná a menyasszony ennyi erővel, enyforma kitűzőjük van és kész, de persze vehetsz nekik egyen nyakkendő, de lehetőleg nem rózsaszín, pink, lila legyen, van olyan pasi (szerencsére) aki nem hajlandó azt a színt felhúzni.
A koszorúslányok kezében csokor van, akkor kiknek a karjára szoktak ilyen virágból készült kis karkötőt rakni az esküvőn? Az anyósoknak és nagymamáknak?
Senkiére, ez is valami új szokás, idősebb nőkre meg végképp nem...
A rózsa vagy a kála mutat jobban a fiúk öltönyére tűzve?
Kála, de a Te csokrodtól függ a kitűzők virága.
Hülyén néz ki ha a koszorús-fiúk nem egyforma színű öltönyben vannak?
NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!