Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyünk? Ti hogy döntöttet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Ti hogy döntöttetek? (elvált szülők és párjaik)

Figyelt kérdés

Szűk családi körben szeretnénk megtartani az esküvőnket(még nagyon kezdetleges a dolog, senki nem tudja az időpontot csak a párom és én).

A helyzet az, hogy az én és a párom szülei is elváltak. Mindenkinek van élettársa. A baj csak az, hogy (szép, nem szép) az élettársakkal nem igazán vagyunk jóban(van akit nem is ismerünk, sosem találkoztunk). Köszönő viszony van de semmi több és senki nem is akar többet.

Eleve a családjaink miatt akarunk kis és rövid esküvőt de ez akkor is problémát vet fel. Tudom, hogy a mi napunk és olyan személyeket hívjunk meg akiket mi szeretnénk de egyszerűen mondjam azt, hogy "szia anya ekkor és itt lesz az esküvő légyszi egyedül gyere." és a többiekkel is hasonlóan?

Egyszerűen tanácstalanok vagyunk. Valaki volt hasonló helyzetben?

2019. máj. 29. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Őszinte leszek, lehet sokan le fognak emiatt pontozni de ez van: igen a TI esküvőtök és tök normális hogy nem akarod magad olyan emberekkel körülvenni ezen a napon akiket nem ismersz/kedvelsz.

Lehet rá mondani hogy önzőség de kit érdekel? Kit érdekel hogy xy mit mond rá? RÓLATOK szól. Rólad és a párodról.

Ha az anyád nem bír ki egy napot az élettarsa nélkül a gyereke esküvőjén akkor gratulálni tudok csak neki.. vagy nem feltetlen neki de az ilyen embereknek.

Én amondó vagyok hogy felesleges egymásra erőltetni olyanokat akik nem kedvelik egymást. Plusz lehet az élettársak ha nem kedvelnek se szívesen mennének el. Legalábbis én ha nem bírok valakit nem mennék el az esküvőjére ,főleg ha ő sem bír csak mert 'jaj a párom mi lesz vele nélkülem?'-egy alkalom.

Azt hívjátok meg akit szerettek és aki fontos. Ne a tarsadalmi/szülői elvárások alapján. :)

2019. máj. 29. 23:57
 2/7 Rockarc ***** válasza:
100%

Ismeros par pont hasonlo dologrol panaszkodott. En is azt mondtam neki, hogy ez a ti napotok, olyanra csinaljatok, amilyenre akarjatok. Ne a nagyszulok elvarasanak akarjanak megfelelni, ugyse lehet. A seeggig ero raszta haj meg ugyis kiveri a biztositekot igy is, ugy is. :)

43F

2019. máj. 30. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

En vagyok a masik oldal, csak akkor erzem jol magam ha a vendeg jol erzi magat es latom h elegedettek, boldogak. Ezen a vonalon elindulva ha csak anyamat hivnam meg de kikotnem h a parjat ne hozza, anyam nem erezne jol magat. En pedig nem tudnek onfeledten orulni a sajat eskuvomon.

Ok igy vannak csomagban, szerintem illik elfogadni azt is h ezekkel az emberekkel elnek, oket valasztottak, oket szeretik. Egyetlen kivetel lenne nalam is, ha az illeto rendbonto alkesz es boritekolhato a balhe.

2019. máj. 30. 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk most nem aktuális még, de szoktunk róla beszélni, hogy nézne ki a felállás, ugyanis nálunk az van (szintén mindkettőnk oldaláról elváltak, mindenkinek van élettársa), hogy anyám + apám, és anyósom + apósom között is megy a szurkálódás, az élettársak meg... Hát elég fura mind.

Őszintén, ebből kiindulva, a te helyedben se tudom, mi lenne a helyes megoldás. :/

2019. máj. 30. 08:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki! Ez nagy dilemma. Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2019. máj. 30. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Nálunk is hasonló a szitu, sőt, apám a második feleségét is elhagyta, de a "mostohámtól" meg vannak féltestvéreim, akiket szintén hívnék, szóval akkor őt is illene, végülis tizenévig kvázi családtag volt... :D Ez már a mozaiknál is mozaikabb. Tehát anyám+pasi (aki utálja apám és a második feleséget, tesómékat sem szívleli, ennyi év után se... én meg a pasit nem kedvelem :D), apám+nő (utóbbit alig ismerem) testvérek+párjaik (akik utálják apámat), tesómék anyja+pasija (akik utálják apámat, a pasit meg alig ismerem). Még leírni is zavaros. :)

Szóval én úgy döntöttem, hogy meghívok mindenkit. Pár nélkül én sem érezném jól magam egy esküvőn, ez tipikusan olyan esemény, ahova nem egyedül megy az ember, ha teheti. Az ülésrend az, amivel játszani fogok, még tervezési fázisban vagyunk, talán a körasztalok lennének a legjobbak, de a lényeg, hogy mindneki messze üljön a másiktól. :)

Egy napot meg bírjanak ki a kedvemért, ha nem akarják, ne jöjjenek, de nem mondhatják, hogy nem hívtam.

Nálatok is, ha a köszönőviszony van, ahogy írod, nagy gond nem lehet.

2019. máj. 31. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
ez a ti napotok lessz azt hivtok meg akt akartok
2019. jún. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!