Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján döntöttétek el ki legyen az esküvői videósotok?
Adott a szituáció, esküvőnk lesz, természetesen asszony intéz mindent :D Nekem a fotó és a videó kardinális kérdés, grafikusként dolgozom. Fotósunk nagyon úgy néz ki megvan, én Rokolya Zsolt felé hajlottam az asszony meg Török Bognár Renáta felé, de az ő szava dönt :)
Videósokban nekem eddig 2 volt ami igazán tetszett: a Bridal Film és Barabás Zsolt. Néztük még az Álomklippet, a Vágóartot, Babai Istvánt, a Filmkovácsot és a Weddingfilm.hut de az ő munkáik nekem vagy egysíkúak vagy nagyon hasonlók voltak, nem tűntek egyedinek, és volt akinél a képi világgal volt nagyon bajom (fránya grafikus szem). Szóval van merítés. 4-500 körül nézelődünk. Milyen szempontok lehetnek még döntőek a bemutató filmeken kívül? Nem tervezek újraházasodni szóval olyan 50-60 évre szólna a dolog :)
Azért esküvői videóst egy fokkal egyszerűbb választani, mint lényegében bárki mást. Ismerősi körben megkérdezem, kit ajánlanak, magam is kutakodok egy kicsit, aztán megnézem a referenciaanyagaikat, és amelyik a legjobban tetszik, azt választom.
Most csak azért nem fogok minden esküvőre belógni, hogy megnézzem, hogy dolgozik a ceremóniamester. Ott inkább elgondolkodnék a dolgon.
Igen azt szeretnénk mi is ha lenne egy vagány filmünk, nem utólag bánni, hogy miért nem volt vagy miért spóroltunk rajta. Nyilván ésszerű keretek között.
Azt hiszem akkor a következő lépés a személyes találkozó lesz :) Köszi mindenkinek
Megértem, jelenleg mi is nagyon feléjük húzunk, egyszerűen nem tudok belekötni a filmjeikbe :) Nekem a Vágóart nem annyira jött be, de ez ízlés kérdése. Valahogy sokkal több "lelket" érzek a Bridalnál, nem csak a látvány miatt.
Jó kérdés megsértődnének-e.. Meg kell próbálni. Szerintem nem ciki jobbtól tanulni. Grafikusként én is nézelődök olyanoknál akik tudom, hogy szakmailag felettem állnak (Kiss Miklós pl), tanulni, fejlődni mindig kell főleg, ha tényleg egy kezdőbb csapatról beszélünk. Ez minden szakmára igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!