Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mi alapján döntöttétek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján döntöttétek el ki legyen az esküvői videósotok?

Figyelt kérdés

Adott a szituáció, esküvőnk lesz, természetesen asszony intéz mindent :D Nekem a fotó és a videó kardinális kérdés, grafikusként dolgozom. Fotósunk nagyon úgy néz ki megvan, én Rokolya Zsolt felé hajlottam az asszony meg Török Bognár Renáta felé, de az ő szava dönt :)

Videósokban nekem eddig 2 volt ami igazán tetszett: a Bridal Film és Barabás Zsolt. Néztük még az Álomklippet, a Vágóartot, Babai Istvánt, a Filmkovácsot és a Weddingfilm.hut de az ő munkáik nekem vagy egysíkúak vagy nagyon hasonlók voltak, nem tűntek egyedinek, és volt akinél a képi világgal volt nagyon bajom (fránya grafikus szem). Szóval van merítés. 4-500 körül nézelődünk. Milyen szempontok lehetnek még döntőek a bemutató filmeken kívül? Nem tervezek újraházasodni szóval olyan 50-60 évre szólna a dolog :)

2017. szept. 20. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismeret.
2017. szept. 20. 22:43
 2/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
56%
Rendeznék a jelöltek között egy vérre menő esküvői videó készítő viadalt és a győztest bérelném fel.
2017. szept. 20. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért esküvői videóst egy fokkal egyszerűbb választani, mint lényegében bárki mást. Ismerősi körben megkérdezem, kit ajánlanak, magam is kutakodok egy kicsit, aztán megnézem a referenciaanyagaikat, és amelyik a legjobban tetszik, azt választom.

Most csak azért nem fogok minden esküvőre belógni, hogy megnézzem, hogy dolgozik a ceremóniamester. Ott inkább elgondolkodnék a dolgon.

2017. szept. 20. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt, de már bánom egy kicsit. Fotósként a képek fontosabbak voltak. A fotósokkal meg nem tudsz mellélőni, akiket írtàk, na Ők jók, nagyon jók. Sok boldogságot! :)
2017. szept. 21. 02:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen azt szeretnénk mi is ha lenne egy vagány filmünk, nem utólag bánni, hogy miért nem volt vagy miért spóroltunk rajta. Nyilván ésszerű keretek között.

Azt hiszem akkor a következő lépés a személyes találkozó lesz :) Köszi mindenkinek

2017. szept. 21. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is legjobban a Bridal Film tetszett, és még a Vagoart, de sajnos nekünk a keretünkbe ők nem fértek bele. Szerintem a Bridal Film-nek a filmjei nagyon szépek. Én néztem még a Nagy Nap Projekt-et is, de én ott láttam azt, hogy néhol mintha életlen lenne a kamera képe, vagy nem jól fókuszálnának (pedig én nem is vagyok professzionális ilyen kérdésekben). Szóval mivel nálunk az ár is mérvadó volt, így egy olcsóbb szolgáltatót választottunk, akik ugyan még nem annyira gyakorlottak, mert kb. 1-2 éve csinálnak cinematográfiát, viszont jó felszerelésük van, van drónjuk és megnéztük azért azokat a filmeket, amiket eddig csináltak és igazából tetszettek. Úgyis jövőre lesz az esküvő, addig még fognak csinálni pár filmet, gyakorlottabbak lesznek + szerintem ha elmondjuk nekik, hogy mi milyet képzeltünk el, gondolom igyekezni fognak olyat összehozni. Azt nem tudom, hogy ciki lenne-e megmutatni neki mondjuk 1-2 filmet pl. a Bridal Film-től, hogy olyasmit szeretnénk és meg tudják-e úgy csinálni? Vagy ez rosszul esne nekik? Nem tudom... na de mindenesetre szerintem nem döntöttünk rosszul, láttam azért olyan nagyon gagyi videókat is, amiket el sem tudtam volna képzelni, hogy hosszú évek múlva az legyen, amivel visszatekintünk a szép napunkra.
2017. szept. 21. 21:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Megértem, jelenleg mi is nagyon feléjük húzunk, egyszerűen nem tudok belekötni a filmjeikbe :) Nekem a Vágóart nem annyira jött be, de ez ízlés kérdése. Valahogy sokkal több "lelket" érzek a Bridalnál, nem csak a látvány miatt.

Jó kérdés megsértődnének-e.. Meg kell próbálni. Szerintem nem ciki jobbtól tanulni. Grafikusként én is nézelődök olyanoknál akik tudom, hogy szakmailag felettem állnak (Kiss Miklós pl), tanulni, fejlődni mindig kell főleg, ha tényleg egy kezdőbb csapatról beszélünk. Ez minden szakmára igaz.

2017. szept. 22. 01:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt a Nagy nap projektet, köszi a tippet, nem ismertem őket de igazából csak az elhatározásunkat erősítette meg. Szerintem ez nem az a szint. Tényleg mintha nem fókuszálnának jól mert egyébként alaposan meg kellene dolgozni a képeiket. Nem akarom leszólni, mert biztos nem ugyanaz az árkategória, nekem ez tűnt fel.
2017. szept. 22. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!