Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúra van valami ötletetek?
Szombaton voltunk bulizni és két menyasszony is volt :) az egyik egy kötényt kapott amire vmi vicces volt írva..(már nem emlékszem :S).
A másik lánybúcsús lányokon pedig ilyen szalag volt [link] ilyenek )csak persze kicsiben a menyasszonyéra az volt írva, hogy "eladva" a többi lányéra sajnos már nem emlékszem de rajtuk is volt csak más színben :) nekem tetszettek
Nálam így volt:
Az egész lánybúcsú menete a hagyományos lakodalomét követte. Az elején kaptam egy tiarát, azt kellett viselnem éjfélig. Közben voltak játékok: kérdések a vőlegényről, felváltva tették fel a lányok, akiknek a kérdését nem tudtam, azzal innom kellett. Gyurmából meg kellett formáznom leendő uram himbi-limbijét; Wc-papírból menyasszonyi ruhát formálni vmelyik barátnőmön (akivel előtte inni kellett) - utána a többiek által széttépkedett Wc-papírt felsöprögetnem; nadrágot kellett stoppolnom; salátát készítenem enyhén illuminált állapotban :) ; himbi-limbis tortámból szájjal kikeresni az ajándékot - na vajon hová is rejtették el???
Minden feladatért kaptam ajándékot:
- erényövet
- Káma Szutrás ál könyvet, amit ha kinyitottam, kiugrott egy himbi-limbi
- otthonkát, kendőt, söprűt, sodrófát
- vmi fura anyagból készült mini himbi-limbit, amit ha vízbe áztattunk, 10-szeresére dagadt
- az elmaradhatatlan kék combfix - ez volt a tortába rejtve
- valamint a végén egy oklevél, miszerint alkalmasnak minősültem a házasságkötésre, és aláírásukkal áldásukat adják rá
Éjfél után a tiarát le kellett tennem, és választhattam, h mibe megyek bulizni: otthonka v. kendő. Az otthonkát választottam...kigombolva nem is volt olyan randa...:)
Az én lánybucsúm olyan volt, hogy kaptam egy rózsaszín topot és rá volt írva a hátuljára jövő héten férjhez megyek. Kaptam tortát kuki alakút ami állt. MEg volt sok kérdés ha tudtam akkor ajándék hanem innom kellett. Aztán kaptam egy emlékkönyvet amibe a lányok sok kívánságot írtak aztán volt hogy a fiúk szerenádoztak. Buliba menet a utra kellett írnom tejszínhabbal a férjem nevét meg hangosan buliba mikrofonba eskű szöveg hogy jó feleség leszek meg ilyesmik
Nálunk a szerenád után együtt buliztunk a fiús bandával utána külön váltak utjaink és még reggelig beszélgetünk nagyon nagyon jól éreztem magam ja és volt vetkezős fiú is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!