Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne kedvetek vèleményt mondani?
Ez egy troll kérdés, senki nem csinál ilyet Erdélyben, magyar ember legalábbis biztosan. Amikor elolvastam, hangosan felröhögtem.
Kérdező, nem véletlenül a Bánffyhunyadi "cigodák" egyikében laksz? Csili-vili homlokzat mögött festetlen, berendezetlen szobák betonpadlóval.
Igen, valószinűleg az. Csak én kissé kiakadtam. Papírmasé torta?
Remélem a vőlegény legalább igazi...
Hát én még nem jártam Koreában, viszont Erdélyben élek, és itt nincs ilyen.
Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, bármi előfordulhat, még az is lehet, hogy a kérdező kis falujában bevett szokás, lehet, hogy skótok alapították a települést, de ne írja azt már, hogy Erdélyben ez így van, mert nincs így.
Azt meg végképp nem értem, hogyha lagzira van pénz, tortára nincs?
Már biztos megvolt az esküvő, de nagyon szép tortátok volt. A ti esküvőtök, úgy oldjátok meg ahogy akarjátok. Egyébként a quatari és libanoni ultra giccses esküvőkön is így oldják meg a bazi nagy tortákat, mert máshogy nem is nagyon lehet :)
Az olyan válaszolóktól pedig mint a 27-es, magyarországi magyarként is ég az arcom. Szégyen, hogy vannak még ilyen "sZőRöStALpú rOmÁn" proli trógerek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!