Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lenne kedvetek vèleményt mondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne kedvetek vèleményt mondani?

Figyelt kérdés
Szeretnèm kikérni a véleményeteket az esküvöi tornámról. Aki segitene kérem irjon . Itt nem tudok képet feltölteni.

2019. máj. 14. 21:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%

"Sajnos ti magyarországiak nagyzolási mániába szenvedtek azért nem hallotatok ilyenről!"

Felvidéken voltam több esküvőn, ott se láttam ilyet...

Egyébként nem ízért írtam, mert zavar, nem kell mindent támadásnak venni, csak egy torta kapcsán nekem eddigi tapasztalataim az volt, hogy eszik belőle mindenki. És természetesem nem árt a külleme, de engem vendégként elsősorban az íze érdekel, mert általában csak pár percig látom messziről.

2019. máj. 15. 13:36
 22/37 A kérdező kommentje:
Erdélyben bizony igy van a vendégek mást kapnak vagy ugyanolyan izűt de nem abból a tortábol mert ha az egész az lenne hatalmas összeg lenne. Nálunk ebből nincs baj.
2019. máj. 15. 14:48
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
Akkor kérjél véleményt románoktól.
2019. máj. 15. 15:06
 24/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántani akarlak, de elég proli dolog.
2019. máj. 15. 15:07
 25/37 anonim ***** válasza:
90%

"Sajnos ti magyarországiak nagyzolási mániába szenvedtek "

Bocs, de szerintem sokkal inkább "nagyzolási" az, hogy csináltatsz egy tortát, aminek az alja doboz, és csak a teteje a torta. PONT EZ a nagyzolás. Ha nem lenne az, akkor felvállalnál egy egyszintes tortát:DD

2019. máj. 15. 15:08
 26/37 anonim ***** válasza:
90%
Hát ilyet sem hallottam, hogy fake tortát készítettnek, de nekem elég visszataszító. Akkor inkább ne legyen semmi, ne egy feldíszített doboz. Nem hiszem egyébként, hogy drága lenne. Kell egy tortaállványt szerezni és 3 normális tortát rárakatni. Ez pont 3 torta ára, nem sok egy lagzi költségeihez mérten. Így mindenki kap belőle.
2019. máj. 15. 17:19
 27/37 anonim ***** válasza:
76%
Azt a szőröstalpú smucig román kur.va eget, hogy még idejön magyarozni. Mi a fenét képzelsz te magadról?
2019. máj. 15. 18:52
 28/37 A kérdező kommentje:
Én vagyok Mihai Eminescu 😂
2019. máj. 15. 20:26
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

A torta jól néz ki, nekem tetszik.

Ez a dobozos dolog új nekem, de ha nálatok ez a szokás akkor legyen úgy.

2019. máj. 16. 00:22
 30/37 A kérdező kommentje:
#29 koszonom valaszod 🙂
2019. máj. 16. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!