Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne kedvetek vèleményt mondani?
Figyelt kérdés
Szeretnèm kikérni a véleményeteket az esküvöi tornámról. Aki segitene kérem irjon . Itt nem tudok képet feltölteni.2019. máj. 14. 21:37
2/37 A kérdező kommentje:
Sikerült.
2019. máj. 14. 21:50
3/37 anonim válasza:
Nekem tetszik,semmi csicsa. Hátránya, hogy semmi egyedi nincs benne.
4/37 A kérdező kommentje:
Egyedit annyit akarunk hogy Mr ésMrs és a vezeték név lesz bele szúrva.
2019. máj. 14. 22:02
5/37 anonim válasza:
A lila a kieleguletlen nő színe...sárga vagy vörös?
6/37 anonim válasza:
Na ha van még sablonos dolog, akkoraz Mrs tábla. Ha csak nem külföldön éltek, senki nem fog így hívni, akkor meg minek? Csak mert a Butlersben 2000 ftért meg lehet venni?
A lila szín amúgy jó.
7/37 A kérdező kommentje:
Lilla a kedvenc szinem. Minden lilla lesz .
Mert mi azt akarjuk.
2019. máj. 14. 22:12
9/37 anonim válasza:
Szerintem szép! Nem egy agyon díszitett giccses f*s.
10/37 anonim válasza:
A lila nem a legjobb választás,de ha már az egész esküvő szine az lesz,akkor mindegy. A minta is lehetne szebb,jobban elhelyezett,nekem kisit gagyi esküvői tortának,persze attól is függ milyen/mekkora esküvőről van szó. Kisebb esküvőre,szülinapra teljesen rendben van.
Lilából szernintem így elegánsabb lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!