Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez mennyire korrekt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire korrekt egy esküvőnél?

Figyelt kérdés
Párom szülei nem igazán akartak fizetni az esküvőbe semmit, majd miután mondtam hogy nem baj majd én kifizetem hirtelen az apja kitalálta hogy felesbe fizessük akkor(eléggé tehetőssek). Akkor tartottunk kb 40 főnél a meghívottakkal mert szűkebbet szerettünk volna. Most viszont már az apja önkéntesen hozzá írt még kb 45 nevet hogy kik jönnek, így igazából a fél társaságot nem is ismerném és még azok után is fizessek akiket nem is ismerek és nem is hívtam. Ez mennyire korrekt?
2019. máj. 4. 07:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A gond általában azzal van, hogy akinél a pénz, az jogot formál arra is, hogy beleszóljon abba, amibe nem kéne.

Erős párhuzamot éreznek némely szülők erre vonatkozólag, pedig senki nem szereti, ha pénzért veszik meg a véleményét, vagy az akaratát. 'Fizetek, csa az legyen amit én akarok'. Kösz, inkább nem kell.

2019. júl. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!