Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60-70fős esküvőnél mennyi nászajándékotok gyűlt össze?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 14:03
1/7 anonim válasza:
Pénzt kaptunk helyette, plusz a menyecske táncnál is.
2/7 anonim válasza:
Anyám, hogy te mennyire számító vagy. Már azon agyalsz, mennyi ajándékod gyűlik majd össze.
Egyébként egyszerű. Ha nem mondtad senkinek, hogy ne adjanak semmit, akkor nyilván mindenki fog. Ha a 60 ember mind különálló-nem egy pár egyik tagja vagy nem gyerek-akkor 60 ajándékod lesz. Általában az emberek borítékot vagy egy drága dísztárgyat ad. Manapság már aki ad pénzt, az legalább 5 ezer forintot belerak. De ez az összeg átlagos családoknál 5-100 ezer között mozog.
3/7 anonim válasza:
Persze, csakis azon agyal...úgy látszik nem jött be első az élet, elég romlott lehetsz...
4/7 anonim válasza:
Isten bizony nem tudom. Nem számoltam, nem méricskéltem.
5/7 anonim válasza:
4-500 ezer között, de ez kb 10 éve volt. Az én családomban nem szokás pénzt adni, barátok között ugyanez a helyzet, így ez csak a férjem családjától és az egyik barátjától volt.
6/7 anonim válasza:
600-700ezer össze szokott jönni, de sokban függ a meghívottaktól: mennyi a család ebből, mennyi a család, milyen az anyagi helyzetük.
7/7 anonim válasza:
A válaszom 8-900 ezer. De arányaiban nézve a költségeket, szerintem érdekesebb, mint forintosítva, mert voltam olyan nagyon egyszerű 40 fős esküvőn, (önkiszolgálós vacsora, nagyon olcsó ruhák, zene laptopról, se vőfély, se fogadott fényképész,) ami szinte semmibe nem került, és 600 ezer plusszal zártak. A másik, egy 70 fős esküvő ami 1,9 millióba került, ott 900 ezer jött össze, tehát a párnak 1 millió bukta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!