Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tanus esküvőnél milyen ruhát illik viselni a menyasszonynak?
Figyelt kérdés
Szűk család lesz csak, max. 15 fő, utána beülünk valahova megiszunk valamit, kis sütike és annyi. Nem lesz nagy buli. Nagy fehér habos ruha kizárva. Nevetségesnek érezném.2016. jan. 3. 09:58
1/7 anonim válasza:
Itt vannak egyszerűbb fehér ruhák, kosztümök, nekem tetszenek. [link]
2/7 anonim válasza:
egyszerű fehér egyberuha, kosztum
nekünk 30 fős esküvőnk lesz és egy bokáig érő fehér egyenes szabású, csipkés ruha lesz rajtam. én is nevetségesnék éreznék egy tipikus abroncsos, fátylas ruhát.
3/7 anonim válasza:
egy tipp ha olcsóbban szeretnéd megúszni: alkalmi ruhaboltokban, esetleg nagyobb ruházati boltokban pl.: zara, h&m nézelődj, vagy varrattass (én pl.: a ruhámat 12 ezer forintért varratom vidéken, az anyagot, 5000 forintért vettem hozzá).
4/7 anonim válasza:
Rajtam egy egyszerű fehér ruha volt, harisnyával és egy fehér cipővel. A hajamban meg egy rózsa alakú dísz és pont.
5/7 anonim válasza:
Amilyet szeretne. A menyasszony, az esküvőjén azt visel amit akar.
6/7 anonim válasza:
Nekünk is iylesmi esküvőnk volt. Egy törtfehér, pánt nélküli, sellő fazonú alkalmi ruhám volt. Fodrásznál készült a kontyom és kozmetikus sminkelt ki. Képet küldhetek privátban.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!