Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező gratulálni az ifju parnak?
A menyasszonnyal nagyon nem csipjük egymást, csak azért vagyok meghivva, mert a férje a párom egyik régi barátja.
Annyira utálom én is, ő is engem, nem akarok odamenni gratulálni puszival meg minden. Kötelező? Egyáltalán mikor van ez a "rész"? Rég voltam mar esküvőn. Meg gondolom ahol 200 ember van meghívva, ott sem megy oda mind a 200 gratulálni nem? Az lenne vagy 1 ora puszizkodás
Nálunk templomból kifelé menet a templom bejáratánál álldogált a pár, amikor kicsődül a násznép ott gratulálunk.
Máshol hogy szokás nem tudom. ..
Én ezt úgy kerülném el, hogy a templom egyik oldalsó kijáratánál távoznék!
És amúgy tényleg egy óra szokott lenni, utána csokordobas anyámkinja! Eskuvokon minden sokáig tart, mert rá van szánva a nap.
A világon semmi sem kötelező. Se enni, se inni, se levegőt venni. Csak ha nem teszed meg, akkor következményei lehetnek.
Itt mi a legrosszabb, ami történhet? Továbbra is rossz lesz a viszonyotok. Érdekel ez téged? Kétlem. Tehát nem, nem kell gratulálnod.
A vőlegénynek külön gratulálhatsz azért.
tudod miért szoktak civil ruhás rendőrök állni az esküvőkön?
elviszik azokat, akik nem puszilkodnak
Nem kötelező, de illik, és mindenki bunkónak nézne - teljesen jogosan - ha nem gratulálnál. Nem a menyasszonyt minősítené a dolog, hanem téged, még akkor is, ha ő volt szemét veled.
Egyébként hasonló szituációban vagyunk, csak nekem családon belül: a barátom testvére házasodik, és gyűlölöm azt a nőt akit elvesz. Mivel utálom a csajt, és nem tudnék egy ilyen emberrel kötött házassághoz tiszta szívvel, őszintén gratulálni, nem fogok elmenni, hiába hívtak meg. Neked is ezt tanácsolom. Az én párom megérti, pedig a testvéréről van szó. Ha a tiéd kiakadna, hogy nem kíséred el, ott az ő készülékében van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!