Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvön kötelező a násznépet hozni-vinni?
A keret elég szűkös,épphogy mindenre összegyűlik a pénzünk,semelyikünk szülője nem szállt be 1 ftal sem,mégis a párom anyja meg családja vergődik,hogy mároedig ezt így kell,ők nem sétálnak majd haza részegen,na nehogymár mi azt képzeljük
Ezen teljesen lefagytam..nem magán a témán,az előadásmódon...
Szerintem mindenki meg kell tudja oldani hogyan megy haza,az én dolgom,hogy jót egyenek és igyanak,jól érezzék magukat..de ez már szerintem nem..
Ha az örömanya le óhajt részegedni, én kib..nám, nem hazafurikáznám.
Dehogy kell nektek hozni-vinni. Nyugodtan állítsd le.
Mindenki helybeli egyebkent.
O mar a baratnojevel telebeszelte oarom fejet h az kell,mert szoktak es muszaj..a barino id mondta,h ne kepzeljuk mar h o majd nem iszik..
Ha a szülők nem segítenek egy picit sem a lagzi finanszírozásába akkor miért csináltok egyáltalán lagzit? Nem lenne egyszerűbb egy kéttanus esküvő?
Azért hogy a rokonság leigya magát és közben mulatós zenékre táncoljon nem adnék ki egy rakás pénzt.
A fuvarozás nem a te dolgod, mi sem vittünk haza senkit.
Ha lerészegedik valaki, figjon taxit, vagy menjen haza gyalog.
Ha ti fizettek mindent a pároddal, akkor ti dirigáltok, akinek valami nem tetszik, nem lesz meghívva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!