Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvön kötelező a násznépet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvön kötelező a násznépet hozni-vinni?

Figyelt kérdés

A keret elég szűkös,épphogy mindenre összegyűlik a pénzünk,semelyikünk szülője nem szállt be 1 ftal sem,mégis a párom anyja meg családja vergődik,hogy mároedig ezt így kell,ők nem sétálnak majd haza részegen,na nehogymár mi azt képzeljük

Ezen teljesen lefagytam..nem magán a témán,az előadásmódon...

Szerintem mindenki meg kell tudja oldani hogyan megy haza,az én dolgom,hogy jót egyenek és igyanak,jól érezzék magukat..de ez már szerintem nem..

2018. jún. 7. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Ilyet se hallottam még hogy az ifjú párnak kellene fuvarozni a népet. Szinte mindenikek van már kocsija. Mikor mentünk több száz kilométerre esküvőre mi sem kértük a párt h "ugyan dobjatok már benzinpénzt" Egy valaki nem ivott és reggel jöttünk haza.

Én biztos h beolvasnék a kedves anyósjelöltnek, hogy gondolkozzon már el magán egy kicsit!

Nektek meg sok boldogságot!

2018. jún. 8. 09:09
 12/20 A kérdező kommentje:

A páromat tudja valamilyen szinten befolyásolni,ő elgondolkozott rajta,hogy lehet kellene...hát eszem ágában sincs ilyen produkció után...

Jaa..hozzátette anyuka a barátnőjével tágranyílt szemekkel,felvont szemöldökkel,hogy mi nem várhatjuk el senkitől,hogy majd hazagyalogol meg ezt a mi dolgunk elintézni..

Azt gondolom ahogyan régen is megoldották a kedves anyós lagziján akár...akkor sem fogadtak buszt sofőrrel..

2018. jún. 8. 09:58
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a fuvarozást nem az ifjú párnak kell megoldania, állnia. A szállást igen, ha vki más városból jön. De egy szaros fuvart ne már...

Meg lehet mondani, hogy akkor ne igyák le annyira magukat, hogy járni sem képesek, és probléma megoldva. Vagy lesz vki a családjukban, aki nem iszik és vezet.

2018. jún. 8. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Felejtős, oldják meg, ha egy kanyival nem szállnak be.
2018. jún. 8. 16:36
 15/20 A kérdező kommentje:

11.es köszönöm,kedves vagy! :)

Én is így gondolom..nem szállt be egy szalvétával sem..akkor ő mit vár el???

Mindenki helybeli egyébként..és fel vannak háborodva,hogy mi nem várhatjuk senkitől h őket fuvarozza..mert hogy van ez megszervezve így..mégsem ajánlotta fel,hogy ő elintézi a fuvarost..

2018. jún. 9. 08:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi voltunk olyan lagzin, amit egy nagyváros külterületèn tartottak. Ott a pár kisbuszt biztosított hajnalban a vendègeknek óránkènti indulással, amivel bevittek minket a városba( gyalog nagyon messze lett volna, taxival nagyon drága). Szèp gesztus volt, mindenki èrtèkelte, de ott nyilván ez nem okozott anyagilag gondot a párnak. Ja, ès dèlután, kifelè pedig nagy buszokkal szállították a vendègeket.
2018. jún. 9. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, semmi ilyen "kötelezettségetek" nincs. Ha tökjófejek akartok lenni, akkor hozzátok-viszitek, de ezt senki nem várhatja el, főleg nem követelőzhet, beleértve a kedves anyósodat sem.
2018. jún. 9. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi a nagybátyám esküvője után hívtunk egy taxit.

Ne szóljanak bele. A te esküvőd. Mondd meg neki, hogy még van oldva a hazajutas. Szépen ird ki egy taxi társaság telefonszámát és kész. Oldják meg.

2018. jún. 10. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy ilyen nyersen fogalmazok, de beb@s.zni mennek az esküvőre?

Ha meg nem akkor igen is tudnak majd járni, ha ittak akkor is.

2018. jún. 12. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha pl vidéken van az esküvő késő este részegen ne menyjenek már haza Budapestre pl.
2019. márc. 8. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!