Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehet nem érvényes szimbol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet nem érvényes szimbolikus házasságot kötni két embernek?

Figyelt kérdés
Olyanra lehetőségre gondolok,mint pl. Las Vegasban, hogy egymáshoz adnának minket, de nem járna semmilyen jogi következménnyel, viszont egy hatalmas élmény lenne. Valami közelebbi helyen érdekelne. Akár európai országban is van ilyenre lehetőség? A lényeg, hogy ketten szeretnénk jelen lenni és persze aki össze ad minket, lehetőleg minél szebb helyen. Mennyibe kerülhet egy ilyen élmény, mik a lehetőségek? Volt esetleg közületek, aki már csinált ilyet? Mennyibe kerülhet nagyjából?

2019. ápr. 12. 17:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A kérdésemnek nem a vita keltés volt a célja, mi tudjuk nekünk ez miért lenne így jó, meg van rá az okunk. Engedjétek meg, hogy mi eldöntsük minket mi tesz boldoggá. Lehet, hogy "gyerekes hülyeség" viszont mi ettől jobban érezzük magunkat. Sajnálom, hogy csak nagyon kevés olyan válasz érkezett amelyre a kérdés irányul.
2019. ápr. 12. 19:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkérhetsz akár egy ismerőst is, elmentek a tengerpartra és szépen felolvassa a szöveget, ti kimondjátok az igent, ennyi. Semmi bejelentés a városházán, semmi templom.

Egyébként a vegasi esküvők is valódiak.

2019. ápr. 12. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
31%
Nincs ilyen amire te gondolsz. Az nem házasságkötés, hanem szerepjáték. Vicc kategória. Kíváncsi vagyok ki fog "összeadni" titeket. Bár pénzért ugye bohócot is lehet rendelni.
2019. ápr. 12. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a kérdést. Amire te gondolsz, annak az élményen kívül semmilyen következménye nincs. Nem hivatalos ügy, tehát nincs olyan, hogy "hol lehet", mert bárhol. Ha nektek egy tengerpart tetszene, akkor bármelyik tengerparton egymás elé állhattok szép ruhában szerelmet fogadni. Hogy mennyibe kerül, az csak rajtatok múlik. Egy szép fogadalom önmagában ingyen van, de ha cicomázni akarjátok (ruha, smink, fotós, stb.) akkor annyival több lesz. Egy esküvőre sem lehet rámondani egy összeget, mert 0-tól a sokmillióig bármennyit lehet rá költeni.

Mivel semmiféle jogi alapja nincs, bárki "összeadhat" titeket. Jó pénzért fogadhattok hivatalos ceremónia mestert, aki az anyakönyvvezető kamu megfelelője, de akár papot is eljátszhat a kedvetekért. Ez költséges, ha magyart szeretnétek, akkor az útiköltség sem elhanyagolható.

Szerintem egy drágán felbérelt idegen sem ad többet, mint egy ismerős vagy barát. Mivel ez nem hivatalos, nem kell hozzá semmiféle tudás vagy engedély. Semminek nincs meghatározott módja. Úgy csináljátok, ahogy akarjátok.

2019. ápr. 13. 07:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Értem én hogy nem akartok felelősséget vállalni egymás iránt és azt is marha egyedinek akartok tűnni egy óvodás ötlettel. Viszont azt nem értem, hogy hogyan lesz ebből élmény? Szerintem az esküvő élményéhez tartozik, hogy most egymás szemébe elmondjatok az örökké szóló fogadalmat. Anélkül nem tekinthető esküvőnek. :D

Amúgy szerintem pénzt kidobni erre értelmetlen. Es meglepődnék, ha van ilyen szolgáltatás.

Kérjetek meg egy ismerőst vagy egy színészt, hogy játssza el nektek ezt a valamit, ami nem tudom micsoda, mert még mindig nem értem. :D

2019. ápr. 13. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Barátnőmék Dominikán házasodtak, tengerparton. Az (is) benne a jó, hogy ha akarják, hivatalos, ha nem akarják, akkor nem. (Ahhoz, hogy hivatalos legyen, be kell regisztrálni valamelyik európai fővárosban, talán Bécsben az irodájukba, és ott kell "beélesíteni".) Onnantól törvényes Magyarországon is.
2019. ápr. 13. 10:44
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os voltam, szóval tudom, Dominika nem Európa, de hátha Európában is található ilyen.
2019. ápr. 13. 10:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Templomban.
2019. ápr. 13. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Tényleg, lehet olyat, hogy templomban, csak egyházit?
2019. ápr. 13. 10:49
 20/21 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Lehet olyat, h csak egyhàzit, de akkor az àllam szemében az még nem hivatalos. Viszont egyhàzilag érvényes.
2019. ápr. 13. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!