Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Introvertált emberek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált emberek hogyan éltétek túl az esküvőt? Hogyan érdemes megszervezni egy lagzit hogy introvertáltként azért legyen benne nekem is egy kis öröm?

Figyelt kérdés
párom is introvertált, én is az vagyok. utáljuk a felhajtást, idegbajt kapok ha ki kell állni mások elé stb... (de bulizni amúgy szeretünk, csak a szereplést utáljuk)
2019. márc. 31. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
En konkretan panikrohamot kaptam mar a szervezes elejen. Akkor tudtam, nem lesz hagyomanyos eskuvonk. Ugy oldottuk meg, hogy szilvszterkr hazasodtnk, kibereltunk egy pici helyet, ott a csalad, tavol lako baratokkal volt hidegtalas fogadas, zenz-tanc kb. 8 oraig. Pony eleg volt mindenkinek. 9 korul,pedig szilveszteri buli az itteni baratokkal, kedve isnerosokkel. Nagyon szupr volt, sose csinalnam maskent. Ez meg pont tulelheto volt introvertaltkent.
2019. ápr. 1. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább introvertált vagyok, ami abban nyilvánul meg, hogy utálok középpontban lenni. De szívesen bulizok olyanokkal, akik nekem fontosak.

Igazából az a megoldás, hogy én tényleg csak olyanokat hívok, akik fontosak. Tehát nem leszünk sokan. Előttük meg nincs mit szégyellni.

2019. ápr. 1. 16:02
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Kettőtökön kívül mégis ki a büdös fenének van köze az esküvőtökhöz? Már most szorongsz az esküvő miatt és még hol van? Már most nincs kedved hozzá.

Komolyan nem értem az embereket! Olyan esküvőt rendeztek, amilyet akartok, és akinek nem tetszik, az nem megy el, ennyi. Én még az esküvőt is lefújnám, ha engem a vőfélyes, lagzis borzalomra kényszerítenének...

2019. ápr. 1. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is introvertált vagyok, de azért szerettem volna szép nagy esküvőt. Kb. 110 fő volt meghívva, de előre kikötöttük, hogy ilyen menyasszonyrablás meg egyéb felesleges szerepeltetés nem lesz, ne is jusson eszükbe. Nem mondunk beszédet, stb. Még táncolni is csak módjával kértek fel, nem rángattak egyfolytában, azt nem is bírtam volna. Egyébként meglepően jól éreztem magam, pedig nem számítottam rá, csak túl akartam élni, de jól sikerült, jó zenék voltak, jót buliztunk.
2019. máj. 7. 01:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Ne vállaljátok túl magatokat. Semmit ne vállaljatok be megfelelésből, vagy amiről azt érzitek szereplési stressz jön rátok. Butaság.

Az esküvőt manapság nagyon sokan eltúlozzák, és úgy látom, mindig van feljebb, pénzben és hülyeségben, na meg feltűnési viszketekségben.

Nagyon sok videót láttam, ami nagyon szép esküvő volt, de olyan mű. Nem tudom megmagyarázni pontosan mért éreztem azt, vagyis, hogy inkább mintha az lett volna a fontos, hogy legyen egy filmszerű szép esküvő, miközben totál nem illett a párhoz az egész, és végig feszengtek. Ne essetek a külsőségek csapdájába.

Ne akarjatok mások lenni életetek egyik legfontosabb napján, mint amilyenek a hétköznapokban vagytok!

2019. máj. 28. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!