Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált emberek hogyan éltétek túl az esküvőt? Hogyan érdemes megszervezni egy lagzit hogy introvertáltként azért legyen benne nekem is egy kis öröm?
Az esküvők ma már tényleg olyanok, amilyet TI szeretnétek.
Lehet vőféj vagy ceremóniamester, lehet menyasszony tánc de ki is lehet hagyni, lehet nyitó tánc de azt is ki lehet hagyni és így tovább.
Én a házasságot akartam, az esküvőt nem igazán, én is introvertált vagyok amúgy. De végül én is jól éreztem magamat.
30F
Nehogy màr a csalàd döntsön a TI esküvőtökről!!! :)
Amit én tennék a helyetekben, csak a szűk családi kört és a barátokat hívnàm meg. Csak azokat akik szàmítanak. Sokkal jobban tudtok feloldódni szerintem elöttük.
Ha zavarnak ezek a szokások, nem kell őket csinálni. A menyasszony rablás, menyasszonytánc, mulatósra kacsázás és a többi játék opcionális. Lehet úgy is nagy lagzit rendezni, hogy ne végig ti legyetek a figyelem középpontjában. Ha a vendégek szeretnek ilyeneket játszani, akkor játszhatják ők, hiszen ez már úgyis arról fog szólni, hogy ők jól érezzék magukat. Kitalálhattok olyan programokat, amikben ti a háttérbe tudtok húzódni egy kicsit.
Vagy csak simán elhagyjátok ezeket a szokásokat. A ceremónia után lehet vacsora, koccintás és néhány óra tánc, és kész. Vagy tarthattok rendhagyó esküvőt (pl terem bérlés helyett sütögetés a szabadban), ahol nincs egész éjszakás buli.
Ha a család nagyon akarja, akkor sem muszáj pontosan úgy csinálni mindent, ahogy ők tervezik. Lehet kompromisszumot kötni. Pl. meghívjátok az unokatestvéreket, de nem lesz menyasszonytánc. Úgy csináld, ahogy nektek jó.
Ja, és ezt én se értettem sose, hogy a család miért szól bele , de egy ismerősöm mikor elmesélte a lánya esküvőszervezését , hát ott lestem....azzal indult, hogy a leendő nászasszonya leszögezte, hogy csakis a lányos házban , vidéken lehet a lagzi, másod, harmadunokatestvéreket is hívnak , ez nem vita tárgya., ez a fiatalok nagy napja, illik nagyon megünnepelni. ....
Végűl ők vagy 100 embert “ hívtak”, ismerősömék olyan 50-et , de már azt is nyomásra . Hitelt kellett felvenniük hogy ekkora vendégsereget ellássanak.
( a poén, de nem akarok rosszmájú lenni, de 5 év múlva elváltak, de a hitelt még mindig fizetni kell ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!