Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lesz merész a ruhám egy templomi esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Kora őszi esküvő lesz, próbáltam olyan ruhát keresni, ami passzol az évszakhoz,a személyiségemhez és az ízlésemhez is. Így utólag átgondolva melltartó nélkül nem lesz túl kivágott?2019. márc. 24. 18:30
22/27 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek! Én is imádom! Nem vagyunk egyformák! Lehet ami másnak gyönyörűséges, azt meg én nem venném fel. Még szerencse,hogy ilyen nagy a kínálat :) Uszálya is van, ami a templomban ki lesz engedve. Ez a szalon Füzesabonyban található. Egyébként meglátom az igazításnál mennyire változik a dekoltázs, a wish-en találtam olcsón templomba való anyagos bolerokat, kendőket. Nem akarom a fiatal papot megbotránkoztatni :D
2019. márc. 26. 11:55
23/27 anonim válasza:
Nagyon tuti a ruci, és jól is áll! Nálam nem súrolja a merészség határát, viszont ha lesz templomi akkor pelerinnel vagy kis blézerrel takard be kicsit a cickókat
24/27 anonim válasza:
Jaaaa bocsi most látom, hogy írtad is, hogy rendelsz
25/27 anonim válasza:
Ez a ruha valami csodás :) Én lehet, hogy nem viselném, mert más a stílusom, viszont rajtad szuperül áll.
26/27 anonim válasza:
A templomba szerintem illene eltakarnod a dekoltazsodat valamivel. Szerintem te is erezted, hogy oda ez sok lesz. ;)
Viszont a bolerorol en szeretnelek lebeszelni. Egyaltalan nem tartom izlesesnek, egy kaptafara keszulnek es borzaszto a fenyuk, agyonuti a megjelenest. Hiaba nem lesz rajtad sokaig, fenykep akkor is keszul rola. Keress mas alternativat, valami kendot vagy legalabb legyen minosegi anyagbol es stilusaban passzoljon a ruhadhoz. Egy ebayrol rendelt vacakrol sugarzik, hogy csak egy kotelezo nyug, nem pedig egy szep es melto kiegeszitoje a megjelensednek. Ezen mar ne sporolj se penzt se odafigyelest.
27/27 anonim válasza:
Sokkal tobb fantazia van a kendo es bolero temaban, mint amit az atlag menyasszony kihoz belole. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!