Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lesz merész a ruhám egy templomi esküvőhöz?
Figyelt kérdés
Kora őszi esküvő lesz, próbáltam olyan ruhát keresni, ami passzol az évszakhoz,a személyiségemhez és az ízlésemhez is. Így utólag átgondolva melltartó nélkül nem lesz túl kivágott?2019. márc. 24. 18:30
12/27 anonim válasza:
Nekem sem a stilusom ez a ruha, de szerintem is szep, foleg a hata, nagyon csinos vagy benne. Nem is tul kivagott, lattam ennel sokkal "csocsosebbeket" is.
22/N
13/27 anonim válasza:
Gyonyoru vagy benne :)
Ez melyik szalon? Itt gyonyoru ruhak vannak :) En is majd most fogok ruhat keresni :)
14/27 anonim válasza:
Szép ruha és nem túl merész. Ne foglalkozz a gonosz kommentekkel, gyakorin mindenkinek csak rosszat tudnak írni.
15/27 anonim válasza:
Nekem tetszik a ruha, rajtad jól áll, megvan hozzá az alakod. :) Sok boldogságot!
16/27 anonim válasza:
Csináltass hozzá egy bolerót amit a templomi esküvőre felvehetsz. Gyönyörű a ruha, és a vacsorához tökéletes is, de templomba ez nem illik.
17/27 anonim válasza:
Templomba ez a dekoltázs nem illik. De gondolom, te is tudod, hiszen nem most először jársz templomban, ha már ennyire ragaszkodsz az egyházi esküvőhöz.
A ruhával egyébként semmi gond, lehet a te ízlésed, csak vegyél fel hozzá egy bolerót arra a kb. 20 percre.
18/27 anonim válasza:
Èn elèg konzervatív vagyok. Vèlemènyem szerint ez egy nagyon ízlèses, csinos dekoltázs.
Gyönyörű leszel benne.
29N
20/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem, viseld bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!