Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok, amik egy esküvőhöz kellenek?
Sajna nincs,aki segítsen ebben,esküvőn pedig 1szer voltam életemben 15 éve.
Most az enyémre készülök és tudom szégyen,de nem igazán jut eszembe mik is azok,amik szükségesek.
Persze nem zenész,vőfély,fotós stb.re gondolok. Hanem pl gyűrűpárnát szokott e mindenki vagy amikor menyasszonytánckor pénzt dobálnak azt mibe szokták stb.
- gyűrűpárna nem árt, meg valaki, aki odaviszi - persze ne a hisztis Pistike legyen, mert az tök gáz
- menyasszonytánc éjfélkor van, és általában terítővel letakart vájlingba teszik a pénzt - de van, aki a lány lába elé szórja az aprót és azt a csajnak össze kell sepernie
- torta a vacsi után, de ne közvetlenül, hagyd táncolni a vendégeket, amúgy sem bírnának enni
- éjfélkor szokott lenni káposzta pörkölt, etc, ami szerintem hülyeség, mert úgyis megmarad :D
Köszi az értelmes választ. :)
Én is hlyeségnek tartom éjfélre az ilyen nehéz kajákat. Éppen azon gondolkodtam a napokban,hogy az ilyen "fogd és vidd" kajának nagyobb sikere lenne. Pl szendvicsek különböző feltétekkel éjfélkot.
A vacsora húsleves és marhapörkölt lesz. :)
Szuper, de!
Vacsora:
- gluténérzékeny nem ehet nokedlit, sem levestésztát (De még a levesből sem, ha benne főtt a tészta)
- vega nem fog pörköltet enni
- ezekre figyelj
Amúgy egyik ismerősnél nyáron pl. jégtorta volt felszolgálva (három fajta ízben), éjfél után pedig gyümölcssaláta meg bólé ;) - szuper ötletnek tartottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!