Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha fából van a karikagyűrű?
Találtunk egy baromi szép fa karikagyűrű párt, elég feltűnő, de nem feltétlenül mondanám meg, hogy az karikagyűrű (széles,vastag, fekete)
Nagyon illik hozzánk és azt vesszük meg, de megkaptam 1-2 embertől, hogy "olyan, mint egy játék" vagy "ennél otrombább nem is lehetne" "ez nem karikagyűrű"
Kíváncsi lennék mások véleményére is, hogy csak mi gondoljuk úgy, hogy ha nekünk megfelel akkor nem gáz, vagy más is.
Nem feltétlenül gáz, de nem fog sokáig tartani. Árt neki a víz, hideg, meleg, zsír, és még törékeny is. Hiába veszed le kézmosáskor, ha izzad a tenyered, az is árt. Karcos is lesz.
Nem tudom, mennyibe kerül, vagy hogy néz ki, de a legtöbb ember elvárja a jegygyűrűktől, hogy tartós legyen.
Szerintem gondold át. Idővel mindenképp le kell cserélnetek.
Ha nektek jó, akkor mit érdekel más véleménye?
Én semmi pénzért nem vennék fel ilyen gyűrűt.
Linkelsz képet? Kíváncsi vagyok. :)
Így látatlanban amúgy nem tűnik gáznak, főleg, hogy illik hozzátok. A lényeg, h nektek tetsszen.
Nekünk tungsten (wolfram) gyűrűnk van, kicsit megbántam, mert vastagabb a szokásosnál, de túlélem. :) Viszont tény, h egy db karc nincs rajta, 9 éves.
Első vagyok.
7000 ft volt a két ezüst jegygyűrű, 5 éve hordjuk minden nap, és meg se látszik.
Miért nem készíttettek egy olyan gyűrűt nemesfémből ami pl ilyen hatású? A fém vagy netán fehérarany (személyre szabottan bármiből lehet) keret tartósabbá tenné a fát belül.
Ami nektek kettőtöknek tetszik, az nem gáz. Ti fogjátok hordani, nem mások. Akinek nem tetszik, majd választ saját magának olyat, amilyet akar.
Ha később lecserélitek, az is teljesen rendben van szerintem. Akár egy kerek évfordulón is lehet fogadalom megújítással egybekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!