Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ezt igy is?
Persze, barmit lehet de szivesen olvasnek errol velemenyt.
Volegenyem nem szeretne lagzit a csaladja miatt amit teljesen megertettem, nekem sem fontos a lagzi.
Csak polgari eskuvonk lesz. Viszon ettol fuggetlenul szeretnem ha szep ruhaban lennenk es azt is, hogy legyen fotozasunk. Csak a szuk csalad lenne ott.
Szerintetek hulyeseg, hogy ezeket szeretnem? A lagzival ugy voltam, hogy nem nagy dolog de ezeket valahogy megis szeretnem.
Elore is koszi a segitseget.
Miért ne lehetne? Fotó meg emlék arról, hogy összeházasdotatok, a vendégek számától függetlenül.
Van, aki csak spontán csináltat magáról képeket a párjával.
A fotózás szerintem lehetne az alkalomtól külön időpontban. Úgy több idő jut rá, elmehettek valami szép helyszínre, akár többre is.
Polgári után meg lehetne egy sima ebéd vagy vacsora a szűk családi körrel.
Ugyanaz, mint előzőnek, csak a mi esetünkben egy meghitt ünnepi ebéd volt egy elegáns étterem kis különtermében. Tizennyolcan voltunk, de ettől még készültek kreatív fotók kint a természetben, és ettől még nagyon szép, "igazi" menyasszonyi ruhám volt. És halk zene, ami mellett beszélgetni lehet, tánc nálunk sem volt egyáltalán. Torta igen:)
Tedd úgy, ahogy szeretnéd:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!