Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy esküvőre párostól "illik" hívni az embereket?
41-es voltam. Szóval, jössz az amcsi filmekkel meg a brazil szappanoperákkal, hogy te ott is szívesen megnézed az esküvőt, és ezért lényegében vadidegen menyasszonyt is boldogan megnézel.
Na, és szerinted EZ speciel kit érdekel?
Te kérdezted, bakker. Ott van a 27-es válaszod. Most komolyan, játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy?
(Ha játszod, akkor le a kalappal, zseniálisan adod elő. :D )
Nekünk idén szeptemberben lesz lagzi.. Viszont nem értem a kérdezőt, hogy "külön meghívni a szertartásra ezt meg azt". Gondolom alapból küldesz értesítőt csatolva meghívóval a vacsira. Természetesen azt mondhatod, hogy a vacsora szűk körű lesz és erre csak a "felnőtteket" várod, de külön nem szokás mellé mondani, hogy a gyerekek jöjjenek a szertartásra. Megkapták az értesítőt rá, azt majd ők eldöntik..
Nem tudom, nem akarok előítéletes lenni, de az a típus lehet, aki világgá szeretné kiáltani, hogy férjhez megy, a szertartásra toborozni szeretne az embereket, hogy minél többen legyenek/lássák, de utána mehet mindenki haza 😅 Nem tudom, de ha csak "rólatok szóljon", akkor arra nen kell vacsit szervezni. Elmentek tanúkkal, szülőkkel max es az 100%, hogy rólatok fog szólni 😊 Ne haragudj, de ez picit parasztság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!