Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan képzeled el a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képzeled el a tökéletes esküvődet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 17:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
10%
az oltáron szopom drága vőlegényem
2010. jún. 30. 18:14
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Hat en szeretem a felhajtast. Gorogorszagban lesz egy 5csillagos hotelban. Mindent eskuvoszervezo rendez szerencsere. A ruham egyszeru, hat nelkuli pant nelkuli, hosszu egyenes szabasu. rozsaszin orchideacsokor es orchideadiszek mindenhol. Remenyeim szerint reggelig parti, az osszes vendeg a hotelben tolti az ejszakat es az azt koveto 2 napot, szoval tobb napos unneples lesz. Aztan a vendegek hazamennek mi pedig maradunk. Alig varom :)
2010. jún. 30. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Az én álmom egy gyönyörű nagy esküvő. Mindenhol arany-hófehér díszítés, bordó virágokkal, fényes lufik, ami pezsgőszínűek, páromnak szép világos ruha, nekem hófehér csipkés, uszályos, pánt nélküli.

Valami gyönyörű orchideacsokor, ami szép világos sárga, és vajszínű "csomagolás" rá :D

Mindenképpen a legkedvesebb barátok, az ismert családtagok, és minden szerettünk :)

talán ennyi minden vágyam :) meg persze, hogy jó legyen a hangulat:)

2010. jún. 30. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy áprilisi-májusi, kellemesen meleg nap van,Gyönyörű csipkés fehér ruhában vagyok, a párom mosolyogva vár az oltárnál, apum oldalán bevonulok, ott vannak a szüleim,nagyszüleim és mindenki akit szeretek (rokonok+barátok). Aztán elmondják a szép megható szöveget, kimondjuk a boldogitó igent, utána kb. 40 fővel (akik számomra a legfontosabbak) elmegyünk egy szép étterembe,ahol hatalmas kert van. Egy jó kis zenekar játssza a talpalávalót, a vőfély nyomja a poénos szövegeket, mindenki jól szórakozik. Finomakat eszük és bulizunk, táncolunk reggelig
2010. jún. 30. 18:58
 15/22 BlackSword ***** válasza:
100%
Egyházi nélkül, csak önkormányzati, titokban, két tanuval, akik csak aznap tudják meg... Utána egy könnyed vacsi a tanúkkal egy étteremben, néhány ital, és utána gooo nászút valahová hegyekbe egy kissé eldugottab helyre...
2010. jún. 30. 19:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Sok szép esküvő. :) Az enyém egy őszi napon. Csak a legfontosabb személyek vannak ott. Egy szép gótikus templomban. Utánna egy jó kis étteremben vacsi. A ruhám fehér. Nem kell uszály, az szerintem csúnya. Rózsák... :) Már csak a vőlegény jelöltet kell megtalálni...:D
2010. jún. 30. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
18:24 Milyen ruha az a hát nélküli pánt nélküli? Pillanatragasztóval a melledre erősített csillag?
2010. jún. 30. 20:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy világtól elzárt helyen lévő kastélyban, csak mi ketten, a csak a holdfény világít be a hatalmas ablakon. A pap, márha előhúzunk egyet a föld alól. Este kimegyünk az erőbe... (a fantáziátokra bízom)...

A ruhám gyönyörű nem hatalmas, de abroncsos lenne, egy fekete szalaggal a derekamnál. Gyönyörű lenne:D

Sajnos még nagyon nagyon nagyon távoli sokára fog ez megtörténni, ugyanis még csak 15 vagyok, barátom sincs.. így pedig elég nehéz lenne:D

2010. jún. 30. 20:52
 19/22 BlackSword ***** válasza:
100%
Ne értsd félre... Nálad milyen az ideális vőlegény-jelölt?
2010. jún. 30. 21:16
 20/22 anonim ***** válasza:
A homlokára van írva: "Ideális vőlegény jelölt"
2010. jún. 30. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!