Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű fehér ruha masnival?
Mit gondoltok az ilyen ruhákról?
Ehhez hasonlít, annyiban, h van rajta masni, kékes-zöldes színű, de a mell alatt van a masni, nem derékon.
Egyébként egyszerű, fehér, semmi gyöngy, semmi csipke.
Polgári esküvő lesz csak.
Ehhez mindenképp kell legalább kesztyű, ugye?
A virágnak pedig 1 szál kálát gondoltam, esetleg orchideával.
Az orchidea csak azért kellene, mert édesanyám kedvenc virága volt, és ő már nincs közöttünk, ezzel lehetne egy kicsit belecsempészni.
Hülyeség amit gondolok?
Gyönyörű a ruha, elképzelés.
"Az orchidea csak azért kellene, mert édesanyám kedvenc virága volt, és ő már nincs közöttünk, ezzel lehetne egy kicsit belecsempészni." Ezen meghatódtam:)
Egyszerű, elegáns, csinos, szép ruha, bár nekem más az ízlésem, tehát másikat választanék.
Biztosan nagyon szép leszel benne...:)
Sok boldogságot!
nagyon szépek az ilyen egyszerű ruhák és mindenkin jól állnak.a virágos elgondolás tényleg aranyos:-)
szerintem nem kötelező a kesztyű.nekem pl eszembe se jutna azt nézni a menyasszonyon,bár ,ha meggondolom,egész jól illene a ruhához így,h nincs neki pántja
sok boldogságoz
Ehhez jobban hasonlít, de nem abroncsos, csak tüll van alatta:
A linket köszönöm, nagyon klassz, az a fekete szalagos, kinyomtatom, megkérdezem, tudnak-e ilyet:)
ma 22:52
Én húznék kesztyűt, de nem ezt a "középső ujjas bebújtatós, kézközépig érőt", hanem igazi kesztyűt, estélyihez valót, szerintem szép, elegáns ruhához, elegáns kesztyű, ne csak az a félmegoldás amit mostanában hordanak, persze ruhához illő árnyalatban, és anyagból, vagy anyagrátéttel, pl.:
esetleg ilyen:
A ruha gyönyörű, és szebb is, ha mell alatt lenne a masni...imádom a masnikat:D Az orchidea és a kála gyönyörű virágok...külön-külön! Én személy szerint vagy az egyiket választanám, vagy a másikat, és a te esetedben természetesen az orchideát.
Teljes kesztyűt azért nem húznék, mert akkor nem is az ujjamra húzza a férjem a gyűrűt, hanem egy anyagdarabra...az már nekem elveszi a varázsát. Ezért is preferálom a "félmegoldást", szerintem ezért is lett kitalálva. Mondjuk én semmilyen kesztyűt nem fogok húzni, de ha már kesztyű, akkor sokkal jobb az, amit a középső ujjra húzunk csak.
Sok boldogságot!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!