Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor kezdjem el a szervezést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdjem el a szervezést?

Figyelt kérdés
09.08.07 a kitűzött dátum, ami egy pénteki nap. Mivel kezdjük el?
2008. nov. 7. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

van egy jó oldal.ajánlom: www.weddings.hu

itt mindent megtalálsz!

2008. nov. 7. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi két hét alatt szerveztük le az esküvőnket, 140 meghívott vendéggel. :)

Legelőször szerintem beszéljétek meg, hogy milyen esküvőt szeretnétek, hány fővel. Ha megvan a létszám, akkor keressetek egy megfelelő helyet, ahol az igényeiteknek megfelelően meg tudjátok tartani a vacsorát, a lakodalmat. Érdemes több éttermet körbejárni, mert mindenhol másképp főznek, más a kiszolgálás.

Aztán ne feledkezzetek meg az anyakönyvvezetőnél időpontot kérni, ahol megbeszélhetitek az esküvő részleteit. Ha lesz templomi esküvőtök, a Pap-pal is beszélnetek kell, mert el kell járni jegyesoktatásra. Ez mindenhol más, van ahová csak párszor kell elmenni, de van ahová fél évig is járni kell.

Keressetek egy jó dekorost (vagy meg kérheted az ismerőseid, barátaid), aki segít a díszítésben, elkészíti a menyasszonyi csokrod, és a kitűzőt.

A zenekarról sem feledkezzetek meg, olyat hívjatok, aki több fajta zenét is tud játszani, ezzel minden igényt ki tudtok elégíteni.

Az ültetőkártyákat és a meghívókat összhangban csináltasd meg, vagy készítheted magad is.

Aztáááán nagyon nagyon fontos a menyasszonyi ruha kiválasztása!!!! :) Nézz jól körbe, mert nagyon különböző árak vannak!!!!!! A csokrodat úgy készíttesd el, hogy a ruhádhoz passzoljon!

Beszéljétek meg, hogy szeretnél e gyertyafénykeringőt, menyasszonytáncot, vagy menyecsketáncot szeretnél.

A vacsora lebonyolításához kérheted party service segítségét is.

A gyűrűkről se feledkezzetek meg! :) Ha az eljegyzési gyűrű lesz a karikagyűrűtök és szükséges, fényeztessétek meg az esküvő előtt.

Fontos a ruhához illő frizura és kiegészítők!

Hú most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

2008. nov. 7. 09:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Húh, igen tudtatok segíteni nekem. Én a kövire gondoltam: vidéki vagyok, ezért ott is szeretnénk megtartani, főleg, hogy nekem több meghívottam lesz és ne kelljen nekik 300km utazni. Magán az esküvőn több, mint 30 ember lesz jelen, de a vacsorán csak 21 vesz részt. A csokrom fehér rózsa és kála lesz, a dekort is mi csináljuk, és a Dunára néző halászcsárdára gondoltam, mint vacsora helyszínére. Nem táncoslábú a kedvesem, de én szeretnék menyasszony és menyecske táncot egyaránt. Ami a gyűrűket illeti, rendes karikát szeretnénk.
2008. nov. 7. 10:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb. fél évvel előtte kezdtük el a szervezést, de főleg templom, házasságkötő terem, étterem lefoglalása és a meghívókészítés (saját kezűleg csináltuk, töö mint 100-at) miatt volt erre szükség. Ja, és ez nem olyan nagy szervezés volt, volt, hogy hetekig nem csináltunk semmit :)
2008. nov. 7. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
első vagyok.merre laksz?mert mi is dunára nézőt szeretnénk.mondjuk most visegrádba szerettem bele.(Nagyvillám Étterem),de Dorog környékén lakunk.nézd meg az éttermet a neten,ha nincs messze megéri.gyönyörű!
2008. nov. 7. 11:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Eredetileg paksi vagyok de most Debrecenben élek. És Paksi Halászba terveztem.
2008. nov. 7. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
hú,az elég messze van.:-)azt hittem a dunakanyarnál laksz.sok ikert és boldogságot nektek.
2008. nov. 7. 12:36
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi
2008. nov. 7. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Szia! A második válaszoló vagyok.

Akkor nem is lesz olyan messze tőlünk az esküvőtök. :)

Előre is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, és gyönyörű szép időt!

2008. nov. 7. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

a földvári halászcsárda is nagyon jó! :D

amúgy sztem ha csak ennyi vendégetek lesz, akkor elég jövő márciusban elkezdeni.

sok boldogságot!

2008. nov. 18. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!