Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándék utálatos rokonnak?
Tavasszal lesz az esküvő, muszáj elmennünk, de nem kedvelem. Ő se minket, de meghívtak, mert úgy illik.
Azt már most körbe küldték, hogy mit akarnak nászajándékba. Persze egyik se a legolcsóbb...
Mennyire lenne bunkóság direkt olyat venni, amiről tudom, hogy nem fog tetszeni? Tehát kap pl. robotgépet, de rózsaszínt.
10: Az attól függ, a menyasszony mennyire goth/emo/punk/rocker. Gondolom nem véletlen írta a kérdező a rózsaszínt úgy, mintha ez egy fegyver lenne. Egy csomó nő azonosul a lelke legmélyéig a saját stílusával.
Mert ha nagyon azonosul vele, akkor egyből érteni fogja a célzást, hogy direkt lett vele kics*szve, és meg fog őrülni a rózsaszíntól, akármennyibe is került, és kénytelen jó képet vágni a dologhoz, de otthon kihajítja az első kukába az utálattól, és olyan hisztiben lesz, hogy még az se jut eszébe, hogy eladja. És akkor a kérdező nyert.
Csak akkor ez nem volt szép a kérdezőtől.
Ha a menyasszonyt nem érdekli a szín, akkor a menyasszony nyert, és igen, a kérdező a levágható h*lye.
Nem ragaszkodok a rózsaszín robotgéphez, lehet más is. A lényeg, hogy ízléstelen legyen.
Egyébként elég sokszor kitolt velünk a kedves rokon, nem csak én utálom, és nem ok nélkül. És nem olyanok miatt, hogy magot hagyott az almás lepényben.
Rendelj nekik innen valami szépet ;)
Továbbra is azt mondom én is, hogy mondd le az egészet.
Neked se tesz jót, hogy ezekkel a negatív érzelmekkel vagy iránta eltelve. Tudod: szer-etet, gyűl-ölet.
Ha annyira nem bírjátok egymást, inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Minek mész el?
Ahelyett, hogy elmész és szarul érzed magad, fizetsz a nászajándékért, a ruhádért, utazásért esetleg szállásért miért nem csinálsz vmit?
Menj el a pároddal egy wellness hétvégére. Ha valóban annyira utál akkor is enni fogja a fene, hogy nem voltál a nagynapján és még jól is merted magad érezni...
Bocs, de ez elég dedós dolog.
Ha nem kedvelitek egymást, akkor ne menj el, nem kötelező, nincs olyan, hogy muszáj.
Az lehet, hogy az illető utálatos volt veled, de ezzel az ötlettel te is lemész az ő szintjére. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy te húznád a rövidebbet, mert mindenkinek a te ízlésedről lenne meg a véleménye, hiszen te választod ki az ajándékot számára.
Egyébként az, hogy ő illemből meghívott, nem teszi kötelezővé számodra a jelenlétet, nem is értem minek mész, ha tudod, hogy egyáltalán nem akar téged ott látni. Olyan nincs, hogy muszáj elmenned, úgyhogy szerintem te még élvezed is, hogy ott lehetsz majd és próbálod majd megkeseríteni az esküvője napját.
Szerintem csak a naszajandek penz miatt hivtak meg!!
en tuti lemondanam!
de ha elmentek annyit adjatok amennyibe kb kerültetek!!
fejenkent 15 ezer ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!