Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudnék ilyen ruhát találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen ruhát találni? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Ez az a ruha ami nagyon tetszik, de sehol nem láttam ilyet:

[link]

Az 1870-es 80-as éveket idézi (bár kisebb turnűrrel):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 27. 01:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

nem igazán értem.

az első, modern menyasszonyi ruha, amit linkeltél, egyáltalán nem viktoriánus.

egyáltalán nem hasonlít rá...

2010. jún. 27. 01:37
 2/14 A kérdező kommentje:

Szerintem vannak olyan részek rajta amik arra emlékeztetnek (felső fűzős rész, nyakkivágása, vállrész, a szoknya előtti "kötény" szerű rész, a szoknya fazonja is kicsit emlékeztet azokra a ruhákra), de nem igazán találtam olyan ruhát, ami jobban hasonlítana, talán a 2. és 3.(szürke ruha) link.

De akkor aki szerint nem hasonlítanak ne vegye figyelembe azt a részt, inkább a fő kérdésre válaszoljatok, hogy hol találhatnék ilyet, látattok-e már valamelyik szalonban ilyen ruhát, ha igen mennyiért, hogy tetszik nektek? :)

2010. jún. 27. 01:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tetszik ez a ruha, sőt nagyon-nagyon tetszik, bár még nem láttam ilyet szalonban, sem menyasszonyon, különleges, egyszerű, modern, de mégis régimódi, nem tucatruha.

Szerintem is emlékeztet a régi ruhára, csináltam is egy képet, amin talán jobban látszik a hasonlóság:

[link]

2010. jún. 27. 02:06
 4/14 anonim válasza:
90%
Én se láttam még ilyen ruhát, de olvastam olyan hirdetést, ahol kép alapján is vállalják a ruha elkészítését.
2010. jún. 27. 07:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyönyörű ruha!

Ha megszeretnéd esetleg varratni,akkor célszerű egy képet a hátuljáról is valahogy szerezned,de komolyan nagyon tetszik,egyedi lennél benne mégis gyönyörű!

2010. jún. 27. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ááá nagyon szépek, egyediek..pesten a taylorba lehet kapni esküvői ruhaanyagokat, csipkéket , kiegészítőket..már csak egy jó szabó kell..és kész is álmaid ruhája..én is varratom..mert sehol nem kaptam normális tűzpiros menyasszonyi ruhát piros fátyollal..mindenhol még mindig csak az átlagos ruhák vannak...ami mell leszorítós és hétköznapi..
2010. jún. 29. 11:47
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen igen, én is gondolkodom a varratáson, de a környékünkön (Baranya megye) amelyik menyasszony varrata mindnek borzalmasnál borzalmasabb ruhája volt, és nem is feltétlenül a fazonnal volt a gond, hanem a kivitelezéssel, olyan bénán volt kiszabva, megvarrva, hogy az szörnyű, volt olyan, hogy a fűzős felsőrész logót a menyasszonyon, és valami 100ezerért varratták, és nem egy ilyen eset és varrónő volt, szóval nem tudom, hogy be merném-e vállalni.

A hátuljáról nem találtam képet sehol, nem beszélek angolul, de ezt is egy menyasszony rakta ki az esküvős honlapjukra, ha jól sejtem, csak előröl volt kép, de azóta a honlap is megszűnt, bár még google-wedding dress keresőszó alatt, a 4. oldalon még mindig megtalálható, bár magán azon a honlapon még nem találtam rá. Jó lenne, ha legalább azt tudnám, hogy melyik tervező ruhája.

2010. jún. 29. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első csodaszép!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 9. 06:19
 9/14 A kérdező kommentje:

Csak az elsőre kérdeztem rá, olyat szeretnék!

A többi csak a hasonlóság miatt van, mivel a régi ruhákat idézi szerintem, amik nekem szintén nagyon tetszenek!:)

2010. júl. 9. 10:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Itt http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..

a 21:47-es válaszoló is ezt a ruhát linkelte be. Ez te voltál? Ha nem te voltál, akkor kérdezz rá, hogy ő hol találta, meg lehet, hogy tudja, hogy hol lehet ilyet kapni.

2010. júl. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!