Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon gáz ha a lányom végig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha a lányom végig üvöltötte az esküvőnket? Most mit gondolhatnak rólam?

Figyelt kérdés
Ő aludt és mikor felébredt sírt és nem tudták megnyugtatni. Utána kivitte anyukám de akkor is lehetett hallani hogy ordít. 6 hónapos
2018. okt. 28. 18:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Így, hogy a te esküvőd volt, nem gond.

Másén már gond lett volna.

2018. okt. 28. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de nem kellett volna elvinni az esküvőre, nem gyerekbarát esemény.
2018. okt. 29. 01:19
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem fogom megérteni, hogy mi a túrónak visznek ekkora babákat esküvőkre. Még akkor se, ha az illetőnek a sajátja. Alig 2 hónapja voltam egy jóbarátom esküvőjén, nemsokára egy éves a kislányuk, igenis intéztek valami dadust, aki a templom kertjében addig eltologatta babakocsiban, nem vitték be a szertartásra. Minek? Egy ekkora pici még úgyse fog fel belőle semmit. Plusz igen, ilyenkor mindig van valaki, aki megbingózza, hogy rohanhat ki a gyerekkel nyugtatgatni. Most édesanyád lényegében emiatt nem lehetett ott az esküvődön. :(

Kövezzetek meg, szerintem gáz.

2018. okt. 29. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Most már utólag tök mindegy. De sosem fogom megérteni, hogy miért kell egy ilyen pici babát bevinni ilyen helyre. Érdemes keríteni valakit, aki eddig kint van vele, és nem pl. anyukádat, aki érthetően nem akar lemaradni a házasságkötésről.
2018. okt. 29. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Így hogy a te esküvőd annyira nem gáz mintha másét sírta volna végig.

Engem nagyon zavar hogy nem voltam még olyan esküvőn ahol a ceremónia legmeghatóbb részeit ne rontotta volna el valami. Leggyakoribb a gyereksírás de volt autó dudálás, vetélkedős visítozás/szurkolás, koncert stb.

De a gyereksírás tök egyszerűen elkerülhető lenne, nem kell elvinni vagy meg kell kérni egy távolabbi rokont aki nem meghívott hogy vigyázzon a gyerekre addig egy kicsit távolabb.

2018. okt. 30. 07:26
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

én meg pont, hogy semmi kivetnivalót nem találok egy esküvő alatti gyereksírásban. talán azért, mert most 2 éves a fiam, és pontosan emlékszem, milyen volt a kisbabás-korszak.

ha valaki babát visz (vagy babás párt hív) egy esküvőre, az számoljon vele, hogy lehet sírás. akár saját gyereké, akár másé.

egyébként furcsállom az olyan párokat, akik akkora tragédiát csinálnak egy ceremónia alatti bőgincéből. hagyjuk már, hogy ez életük legszebb pillanata. de majd rájönnek, hogy nem ez.

2 hete voltunk egy esküvőn, sok pici gyerekkel. senki nem csinált ügyet a nyafiból, bár nyilván kimentünk a gyerekekkel, ha helyzet volt. de ez egy tök normális társaság volt.

a mi esküvőnkön, a "legszentebb pillanatban" is volt gyerekzsivaly, totálisan nem zavart, inkább aranyosak voltak.

2018. okt. 30. 09:34
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
#16 gondolom, nem az elordított ANYA, MIKOR LESZ VÉGE, PISILNI KELL volt az :D
2018. nov. 4. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy szerinted cuki, ha egy ceremóniát vörösödő fejjel végigordít x gyerek, de hidd el, a többség szerint inkább zavaró. Ráadásul értelmetlen is odacibálni a gyereket.

2018. nov. 5. 10:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Sztem jóval kevésbé, mintha egy vendég gyereke tenné, de picit nekem azért az. Miért kellett olyan helyen tartani egy ilyen pici gyereket, ahol behallatszódik a ceremóniára az, ha esetleg felkel és elkezd bömbölni, ahogy minden baba? Így meg ilyenkor a felét nem lehet hallani a lényegnek...
2018. nov. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!