Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet templomban tartani az esküvőnket?
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e egy templomban az esküvőnk, hogyha mindketten ateisták vagyunk? Azért szeretnénk, mert a párommal ott ismerkedtünk meg és alapvetően csodálatosan illene az épület az esküvő antik hangulatához. Tehát nem mint vallási helyet használnánk.
Lehet erre szerintetek így mód?
Érdemes bemenni a templomba, és megkérdezni a papot, nem adtál túl sok információt
Mi nem egyházi esküvőt szeretnénk. Csak az épületet "bérelni" úgymond. A papot a hátam közepére sem kívánom igazából.
Megkeresztelkedve sem vagyunk, ha jól tudom (én biztosan nem, a párom családja pedig mélyen ateista, tehát kétlem).
Köszönöm a válaszokat!
Megjegyzésként, nem a képzeletbeli barátotok házát akartuk kibérelni, hanem az épületet. Nem zavart volna az a pár kereszt :)
Akkor keresünk másik helyszínt a nagy naphoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!