Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez jo lenne ajándéknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jo lenne ajándéknak?

Figyelt kérdés

2 honap mulva házasodik meg a haverom. Nagyon egszerű visszafogott eskuvo lesz annak ellenere h telne rá nagyobbra is. 40 év körüli a pár. Nem várnak el ajándékot. Kb 10-15 ember ha lesz sima vacsorával a ceremonia utan.

Én mégis vmivel megajandékoznam oket.

Mit gondoltok erről?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=Fwpw0m6_9pM

ilyen lapokból kell összerakni:

[link]

Ugy gondolom ez az ajandek kreativ, kozosen de akar egyedül is össze lehet rakni és az eredmeny mutatos és szép is.

Vagy más ötlet?

2018. szept. 1. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nagyon nem kell abba a félmondatba belekötni. Amúgy hajlamos vagyok én is hozzátenni, amikor a lányom esküvője kerül szóba, hogy "nem azért, mert nem telne rá". Mivel mindenki bámul, mint a borjú, hogy "csak huszan", meg hogy "csak vacsora" (tehát buli nem).

Sokan nem értik, hogy van, akinek így komplett a dolog, akkor sem tartana száz személyeset, hajnalig bulisat, ha megteheti, mert az nem az ő közege.

Én értem, mit akart írni a kérdező.

2018. szept. 2. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha 10-15 ember lesz. Valószínűleg nagyon közel állsz hozzájuk, és mivel jómódúak, szerintem értelmetlen pénzt adni. Én saját kezemmel csiálnék valamilyen praktikus használati tárgyat, pl. egyedi bögrét, hímzett törülközőt, vagy díszpárnát, esetleg pulöverre nyomatnék valamit (nem, nem ótvar fotómontázst, hanem pl. A kedvenc kózös filmjükből származó odaillő filmidézetet egy minimális grafikával), kőthetsz nekik sálat, vagy feladhadsz nekik egy rejtvényt. Szóvak egyedi legyen.
2018. szept. 2. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy újabb felesleges kacat.
2018. szept. 2. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene, bocsi.
2018. szept. 3. 13:45
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat, vmi mast talalok ki
2018. szept. 4. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!