Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo lenne ajándéknak?
2 honap mulva házasodik meg a haverom. Nagyon egszerű visszafogott eskuvo lesz annak ellenere h telne rá nagyobbra is. 40 év körüli a pár. Nem várnak el ajándékot. Kb 10-15 ember ha lesz sima vacsorával a ceremonia utan.
Én mégis vmivel megajandékoznam oket.
Mit gondoltok erről?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=Fwpw0m6_9pM
ilyen lapokból kell összerakni:
Ugy gondolom ez az ajandek kreativ, kozosen de akar egyedül is össze lehet rakni és az eredmeny mutatos és szép is.
Vagy más ötlet?
Szerintem itt nagyon nem kell abba a félmondatba belekötni. Amúgy hajlamos vagyok én is hozzátenni, amikor a lányom esküvője kerül szóba, hogy "nem azért, mert nem telne rá". Mivel mindenki bámul, mint a borjú, hogy "csak huszan", meg hogy "csak vacsora" (tehát buli nem).
Sokan nem értik, hogy van, akinek így komplett a dolog, akkor sem tartana száz személyeset, hajnalig bulisat, ha megteheti, mert az nem az ő közege.
Én értem, mit akart írni a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!